Albert og August fik vild idé til restaurantåbning – Nu har fornem gæst været forbi

Mexicos ambassadør var i dag taget forbi Køge for at være med til åbningen af en ny mexicansk restaurant.

Hvordan får man lokket en ambassadør til ens hjemby?

Det kan de to venner August Bianchi og Albert Gisli svare på.

De to unge fyre har netop åbnet en ny mexicansk restaurant i Køge med navnet Tacos Locos, der oversat til dansk betyder ’Skøre Tacos’.

I forbindelse med åbningen, der fandt sted i dag fredag, havde de to restaurantejere inviteret ingen ringere end Mexicos ambassadør i Danmark.

Han hedder Carlos Pujalte Pineiro, og efter et par mailkorrespondancer lykkedes det August Bianchi og Albert Gisli at lokke ham til Køge for at klippe den røde snor ved fredagens restaurantåbning.

- Det var Albert, der kom på idéen med, at det kunne være sjovt at skrive til den mexicanske ambassadør. Man kan sige, vi ikke rigtigt havde noget af tabe på det. Og da vi er nogle vovede typer, gav vi det et skud, siger August Bianchi.

Artiklen fortsætter under billedet.

Her klipper ambassadør Carlos Pujalte Pineiro den røde snor sammen med de to restaurantejere.
Her klipper ambassadør Carlos Pujalte Pineiro den røde snor sammen med de to restaurantejere.
Foto: TV 2 Lorry

Fik idé efter våd aften med tequlia

De to unge fyre fik ideen til at invitere ambassadøren efter en aften med en hel tequila, og de var også overrasket over, at det faktisk lykkedes at få den mexikanske ambassadør til Køge.

- Det var et totalt skud i tågen. Så vi var meget overraskede, og det er da også blevet fejret, siger August Bianchi.

Artiklen fortsætter under billedet.

Det er tacos som disse, der serveres hos Tacos Locos i Køge.
Det er tacos som disse, der serveres hos Tacos Locos i Køge.
Foto: TV 2 Lorry

Ambassadøren var også glad for, at den mexikanske gastronimi kommer til Køge.

- Jeg er her i dag, fordi vi er meget stolte af vores gastronomi og meget glad for, at der findes folk her i Køge, som vil gøre det mere kendt, siger Carlos Pujalte Pineiro.

Heldigvis faldt maden også i god jord hos ambassadøren.

Carlos Pujalte Pineiro var begejstret for maden.
Carlos Pujalte Pineiro var begejstret for maden.
Foto: TV 2 Lorry

 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Erhverv

Skærmbillede 2021-05-06 kl. 14.32.02

"Fantastisk" og "underligt":
Hjælpepakke til restauranter får blandet modtagelse

20200523-121142-L-1920x1280we

Udsigt til sommerpakke vækker glæde hos Zoo-direktør: “Jeg er meget, meget forventningsfuld”

turister nyhavn

play1,6 mia. kr. i sommerpakke: Især fire storbyer skal hjælpes

Teknologisk Institut, bioraffineringsanlæg

Roer og græs som proteinbar: Forskere vil skabe mad ud af bioaffald

Køge

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere