Albert og August fik vild idé til restaurantåbning – Nu har fornem gæst været forbi

Mexicos ambassadør var i dag taget forbi Køge for at være med til åbningen af en ny mexicansk restaurant.

01:07

Albert Gisli (tv.) og August Bianchi (th.) har netop åbnet en ny mexicansk restaurant i Køge. Hør mere i dette indslag. Video: TV 2 Lorry

Hvordan får man lokket en ambassadør til ens hjemby?

Det kan de to venner August Bianchi og Albert Gisli svare på.

De to unge fyre har netop åbnet en ny mexicansk restaurant i Køge med navnet Tacos Locos, der oversat til dansk betyder ’Skøre Tacos’.

Læs også Oplev Køge: Fiskebuffet, fugleliv og fredfyldte udkigspunkter på Køge Marina

I forbindelse med åbningen, der fandt sted i dag fredag, havde de to restaurantejere inviteret ingen ringere end Mexicos ambassadør i Danmark.

Han hedder Carlos Pujalte Pineiro, og efter et par mailkorrespondancer lykkedes det August Bianchi og Albert Gisli at lokke ham til Køge for at klippe den røde snor ved fredagens restaurantåbning.

- Det var Albert, der kom på idéen med, at det kunne være sjovt at skrive til den mexicanske ambassadør. Man kan sige, vi ikke rigtigt havde noget af tabe på det. Og da vi er nogle vovede typer, gav vi det et skud, siger August Bianchi.

Artiklen fortsætter under billedet.

Her klipper ambassadør Carlos Pujalte Pineiro den røde snor sammen med de to restaurantejere. Foto: TV 2 Lorry

Fik idé efter våd aften med tequlia

De to unge fyre fik ideen til at invitere ambassadøren efter en aften med en hel tequila, og de var også overrasket over, at det faktisk lykkedes at få den mexikanske ambassadør til Køge.

Læs også Massiv mågeplage på populær havn – stjæler restaurantgæsters mad

- Det var et totalt skud i tågen. Så vi var meget overraskede, og det er da også blevet fejret, siger August Bianchi.

Artiklen fortsætter under billedet.

Det er tacos som disse, der serveres hos Tacos Locos i Køge. Foto: TV 2 Lorry

Ambassadøren var også glad for, at den mexikanske gastronimi kommer til Køge.

- Jeg er her i dag, fordi vi er meget stolte af vores gastronomi og meget glad for, at der findes folk her i Køge, som vil gøre det mere kendt, siger Carlos Pujalte Pineiro.

Heldigvis faldt maden også i god jord hos ambassadøren.

Carlos Pujalte Pineiro var begejstret for maden. Foto: TV 2 Lorry

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik