Vådt kvindetøj i skraldespand skaber panderynker hos politiet

Forbrydelse - eller noget helt andet? Københavns Politi forsøger at opklare, hvorfor en skraldespand var fyldt med vådt kvindetøj.

En mystisk sag har fået Københavns Politi til at bede offentligheden om hjælp.

Mandag den 29. august observerede en borger en motorcyklist, der holdt i krydset Harlem Allé/Kongelundsvej på Amager. Borgeren lagde mærke til, at den ukendte motorcyklist smed en masse tøj i en skraldespand, hvorefter han kørte videre.

Få dage efter udsendte Københavns politi en efterlysning af motorcyklisten - men den gav ikke pote. Og nu står de så med et hovedbrud. For motorcyklisten efterlod i skraldespanden en række våde beklædningsgenstande, der har tilhørt en kvinde: En nederdel med blåt blomstermønster, en sort kjole med lange ærmer og V-udskæring samt en sort underkjole med stropper.

Forbrydelse eller naturlige årsager?

Københavns Politi understreger, at de ikke umiddelbart har mistanke om, at der er tale om en forbrydelse. Men de vil alligevel gerne vide, hvem der ejer tøjet - og hvem motorcyklisten er.

- Vi vil gerne opklare mysteriet om, hvorfor der ligger vådt kvindetøj i en affaldsspand. Det kan stamme fra en forbrydelse, men der kan også være helt naturlige grunde til, at det ligger der. Det vil vi gerne have opklaret, og derfor vil vi gerne i kontakt med enten tøjets ejermand, nogen der ved, hvem der ejer det, eller føreren af den motorcykel, som vi tidligere har efterlyst, siger politikommissær Peter Kamp fra Københavns Politi.

Ved du noget om den besynderlige sag, så kan du kontakte politiet på 114.

Politiet har frigivet dette billede af det våde kvindetøj, der blev fundet i skraldespanden
Politiet har frigivet dette billede af det våde kvindetøj, der blev fundet i skraldespanden
Her ses mere af det våde tøj, der blev fundet i skraldespanden.
Her ses mere af det våde tøj, der blev fundet i skraldespanden.