Ung mand knivstukket ni gange i morges

Manden henvendte sig selv på skadestuen.

Arkivfoto. Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Lørdag morgen er der sket et knivstikkeri på Nørrebro i København, hvor en 28-årig mand er blevet ramt af flere knivstik.

Det oplyser Københavns Politi til TV 2 Lorry.

Politiet fik kendskab til knivstikkeriet klokken 06.24, da den unge mand selv henvendte sig på skadestuen på Bispebjerg Hospital.

- Han bliver formentlig afleveret derude af nogle kammerater, hvorefter han henvender sig til skadestuepersonalet. Vi har ikke haft mulighed for at tale med ham endnu, da han er under behandling, siger Jesper Frandsen, vagtchef ved Københavns Politi, til TV 2 Lorry.

Læs også Bil brager gennem rækværk på Knippelsbro og lander midt på vejen

Han fortæller, at den unge mand efterfølgende er blevet overflyttet til Rigshospitalet, og at han meldes uden for livsfare.

- Vi vil selvfølgelig meget gerne snakke med ham, når han er i bedring, så vi kan finde ud af, hvad der er sket, siger Jesper Frandsen.

Søren Lauritsen, som er central efterforskningsleder ved Københavns Politi, siger til Ritzau, at manden er blevet stukket i alt ni gange. Blandt andet er manden blevet ramt i torsoen. 

- Det lyder voldsomt, men han har ikke været i livsfare, fortæller Søren Lauritsen til Ritzau.

Undersøger gerningssted 

Kort før klokken 11 lørdag er gerningsmanden på fri fod. Politiet ved endnu ikke, hvilket motiv der ligger bag overfaldet

Københavns Politi har morgenen igennem været til stede ved krydset mellem Heimdalsgade og Nørrebrogade. Det er her, politiet mener, at knivstikkeriet fandt sted.

Politiet har i den forbindelse haft hunde til at lede efter tekniske spor.

Politiet er desuden i færd med at  sikre videomateriale fra butikker og Nørrebro Station, lyder det fra vagtchefen, der ikke har yderligere at tilføje.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik