Ung mand knivstukket ni gange i morges

Manden henvendte sig selv på skadestuen.

Lørdag morgen er der sket et knivstikkeri på Nørrebro i København, hvor en 28-årig mand er blevet ramt af flere knivstik.

Det oplyser Københavns Politi til TV 2 Lorry.

Politiet fik kendskab til knivstikkeriet klokken 06.24, da den unge mand selv henvendte sig på skadestuen på Bispebjerg Hospital.

- Han bliver formentlig afleveret derude af nogle kammerater, hvorefter han henvender sig til skadestuepersonalet. Vi har ikke haft mulighed for at tale med ham endnu, da han er under behandling, siger Jesper Frandsen, vagtchef ved Københavns Politi, til TV 2 Lorry.

Han fortæller, at den unge mand efterfølgende er blevet overflyttet til Rigshospitalet, og at han meldes uden for livsfare.

- Vi vil selvfølgelig meget gerne snakke med ham, når han er i bedring, så vi kan finde ud af, hvad der er sket, siger Jesper Frandsen.

Søren Lauritsen, som er central efterforskningsleder ved Københavns Politi, siger til Ritzau, at manden er blevet stukket i alt ni gange. Blandt andet er manden blevet ramt i torsoen. 

- Det lyder voldsomt, men han har ikke været i livsfare, fortæller Søren Lauritsen til Ritzau.

Undersøger gerningssted 

Kort før klokken 11 lørdag er gerningsmanden på fri fod. Politiet ved endnu ikke, hvilket motiv der ligger bag overfaldet

Københavns Politi har morgenen igennem været til stede ved krydset mellem Heimdalsgade og Nørrebrogade. Det er her, politiet mener, at knivstikkeriet fandt sted.

Politiet har i den forbindelse haft hunde til at lede efter tekniske spor.

Politiet er desuden i færd med at  sikre videomateriale fra butikker og Nørrebro Station, lyder det fra vagtchefen, der ikke har yderligere at tilføje.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

politi undersøger skyderi i ishøj

Politi undersøger muligt skyderi ved haveforening

Politi retten i glostrup 112

29-årig dømt for vandvidskørsel: Spøgelsesbilist flygtede fra politiet på motorvej

20190510-105520-7-1920x1277we

Tre teenagepiger anholdt for mislykket gaderøveri i Indre By

skat2

To mænd fandt nedgravet 'sølvskat' i skov ved Roskilde: Politiet efterlyser ejeren

København

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere