Undrede du dig også? Derfor flagede busserne søndag

Bor du i København eller Frederiksberg kommune vil du opleve, at busserne flager i dag, søndag. Det skyldes, at, det er Årets Børnehjælpsdag.

Foto: Kim Agersten

Det er en fast tradition, at busserne flager i København og på Frederiksberg på Årets Børnehjælpsdag, der altid falder i starten af maj.

Årets Børnehjælpsdag er en hyldest til anbragte børn og udsatte unge i Danmark. Disse unge mennesker vokser op uden deres forældre i hverdagen, hos plejefamilier eller på døgninstitutioner.

Læs også Kendt koncertsal bliver omdannet til skole

Det er den danske hjælpeorganisation, Børnehjælpsdagen, der står bag Årets Børnehjælpsdag - en traditionsrig begivenhed, der første gang fandt sted i 1904

Årets Børnehjælpsdag 2020 markeres online

På grund af Corona-virus er Årets Børnehjælpsdag i år rykket online. Fra kl. 09:30-15:30 vil en lang række kendte danskere deltager med indsalg og LIVE sending, blandt andet tv-værterne Bubber, Silja Okking, Pelle Hvenegaard og Felix Smith, komiker Karsten Green samt skuespillerne Peter Mygind og Paw Henriksen.

Læs også Arkæologer finder hemmelig tunnel under udgravning til ny metro

Normalt plejer Årets Børnehjælpsdag at blive markeret med to fysiske arrangementer, der bliver afholdt samtidig i både Aarhus og København.

  Foto: Kim Agersten

 Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik