Tre kvinder og en mand anholdt for røveri

Vekselbureau i Brønshøj blev fredag udsat for røveri. Nu har politiet anholdt fire personer.

Københavns Politi har anholdt fire personer, som mistænkes for at have begået et røveri i fredags mod vekselbureauet Dan Exchange på Frederikssundsvej i Brønshøj.

De fire personer – tre kvinder og en mand – blev anholdt lørdag, og de blive fremstillet i grundlovsforhør i Dommervagten søndag eftermiddag klokken 13.30 med krav om varetægtsfængsling.

Det oplyser Espen Godiksen, central efterforskningsleder ved Københavns Politi, til TV 2 Lorry.

Københavns Politi modtog anmeldelsen om røveriet mod Dan Exchange fredag formiddag klokken 11.21.

Gerningsmand på fri fod

Det er dog sparsomt, hvad politiet kan oplyse om røveriet, da det er uvist, om anklageren vil kræve dørene lukket til søndagens grundlovsforhør.

- Det skyldes blandt andet, at der stadig er en gerningsmand på fri fod, siger Espen Godiksen, som heller ikke kan oplyse, hvor stort røvernes udbytte var, eller og om de var bevæbnet.

- Men jeg kan sige, at der ikke er nogen tilskadekomne, siger han.

De fire anholdte er alle rumænske statsborgere. Manden er 32 år, og de tre kvinder er henholdsvis 20, 32 og 49 år gamle.

Dan Exchange på Frederikssundsvej i Brønshøj.
Dan Exchange på Frederikssundsvej i Brønshøj.
Foto: Google maps - Street View

Teenager sigtet for gaderøveri

Sagen med de fire rumænere er ikke den eneste røverisag, som Københavns Politi har foretaget anholdelse i i det forgangne døgn.

Politiet anholdt natten til søndag en 16-årig dreng, som de har sigtet for et gaderøveri begået ved Christianshavn Metrostation omkring klokken 03.17 i nat.

Den 16-årige vil også blive fremstillet i grundlovsforhør søndag med krav om varetægtsfængsling, oplyser politiets centrale efterforskningsleder.