Tivoli klar med nye restriktioner: Kan lukke adgang for gæster

Tivoli har fire nye restriktioner klar fra på mandag efter regeringens nye coronatiltag.

Tivoli har, efter regeringen præsenterede nye restriktioner i fredags, lavet nye krav til deres gæsters færden i haven for at undgå spredning af coronavirus.

Ud over at tilpasse sig forsamlingsforbuddet på ti og kravet om at bære mundbind på indendørs arealer, skærper Tivoli sine forholdsregler på en række områder for at gøre gæsteoplevelsen endnu mere tryg.

Det skriver Tivoli i en pressemeddelelse. 

- Tivoli har formået at holde alt åbent under gældende begrænsninger med et varieret kulturprogram på scenerne og i hele haven, siger direktør i Tivoli Susanne Mørch Koch og fortsætter.

- Vores mål har været at give danskerne, og ikke mindst københavnere, et trygt og godt pusterum midt i København hele sommeren og under Halloween. Det fortsætter hele november med intimkoncerter med populære danske kunstnere og masser af små julekoncerter i december.

Gæster følte sig ikke trygge

Tivoli fik for over en uge siden klager fra gæster, der ikke følte sig trygge, da der ikke var mulighed for at holde afstand.

Her forsikrede Tivoli, at de overholdte antallet af gæster, der måtte være i haven. Nu laver Tivoli så yderligere restriktioner for gæster, der ønsker at opholde sig i haven.

- Vi har heldigvis 82.000 m2 at gøre godt med, og vi er på intet tidspunkt nået til det antal, vi må lukke ind. Derfor har vi hurtigt omstillet os til de nye restriktioner, der træder i kraft i de kommende dage, siger direktøren.

Halloween i Tivoli fortsætter til og med søndag den 1. november, og Jul i Tivoli foregår i perioden fra den 13. november til den 3. januar.

Følgende tiltag træder i kraft mandag

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Coronavirus

20200723-153222-l-1920x1280we.jpg

Godt nyt for ældre: Nu kan flere blive testet i eget hjem

testcenter

playVestegnen hårdt ramt af corona – nu åbner et fast testcenter

Plejehjem

Endnu en kommune rammes af besøgs-restriktioner - se forbuds-listen her

Julemarked

Julemarkeder må aflyse på stribe: Se her, hvor der stadig er åbent

København

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere