Stillads væltet af kraftige vindstød

Ingen personer kom til skade, da torsdagens vindblæste vejr tog ved et stillads ved en bygning på Nørrebro og væltede det ud over et grønt område og kørebanen.

Torsdag formiddag pågår et større oprydningsarbejde ved en bygning i området De Gamles By beliggende på Nørrebro i København.

Her er dele af et større stillads væltet af kraftige vindstød.

Det oplyser Københavns Politi til TV 2 Lorry.

- Det skete klokken ni i morges, da stilladset væltede ud over et grønt areal og også lidt ud over kørebanen, siger vagtchef Michael Andersen.

Ingen personer kom til skade ved stilladsets kollaps, mens de materielle skader fra ulykken fortsat er ved at blive kortlagt, lyder det fra politikredsen.

Uheldet er sket på hjørnet af Møllegade og Nørre Allé lige over for Panum Instituttet.

Den del af stilladset, som væltede ud over noget af kørebanen på Nørre Allé er igen fjernet. Ifølge politiet har uheldet ikke medført de store trafikale udfordringer.

Kraftig blæst torsdag har desuden fået politiet i København til at rykke ud til andre forhold. I det historiske område Kastellet er fæstningens gamle mølle kommet i problemer grundet vinden, hvorfor politiet lige nu er til stede. Derudover har der også været anmeldelser om vinduer, der er blæst op og knust.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

Knivstik Roskilde

Mænd på knallert stikker offer med kniv i Roskilde

politi 112 politibil

21-årig varetægtsfængslet for vanvidskørsel - væltede bil efter påkørsel

Rambuktyveri ved Illum.

Maskerede tyve stjæler ure i rambuktyveri ved Illum

cyklist albertslund 3

36-årig fængslet for narkokørsel efter alvorlig ulykke

København

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere