Skynd dig! Populær restaurantfestival åbner for billetsalget

Den københavnske restaurantfestival DinnerDays er tilbage i vinterferien med blandt andet michelin-mad til særligt lave priser. Billetsalget er netop åbnet.

Foto: DinnerDays

Foto: DinnerDays

Foto: DinnerDays

1 af 3

Selvom den først startede for fem år siden i 2015, er mere end 100 restauranter i år klar til at give gastronomisk interesserede hovedstadsborgere en særlig madoplevelse.

En madoplevelse, der kan nydes, til en langt lavere pris end normalt. 

På madfestivalen DinnerDays, der finder sted i vinterferien fra 7. - 16. februar, kan madinteresserede borgere eksempelvis få en Michelin-oplevelse på Restaurant 108, også kendt som Nomas lillebror, for 400 kroner.

Også på en lang række af andre populære restauranter i hovedstaden er det muligt at få en gastronomisk oplevelse, uden at det skal ødelægge resten af feriebudgettet.

Det kan kun lade sig gøre, fordi restauranterne er superprofessionelle og konsekvente i at levere sublime spiseoplevelser.

Sofie Twisttmann Hansen, PR- og Kommunikationsansvarlig, DinnerBooking

For bare 210 kroner kan man flere forskellige steder spise en treretters menu, så der burde være rig mulighed for, at der kan findes noget for enhver smag. Blandt restauranterne figurerer spisestedet Bodil på Vesterbro, Sans Souci på Frederiksberg eller Restaurant Hummer på Nyhavn.

- Vi sætter stor pris på gæsternes voksende appetit for konceptet, og derfor står vi endnu en gang klar med toprestauranter til DinnerDays. Det kan også kun lade sig gøre, fordi restauranterne er superprofessionelle og konsekvente i at levere sublime spiseoplevelser, siger Sofie Twisttmann Hansen, der er PR- og Kommunikationsansvarlig hos DinnerBooking, der står bag DinnerDays.

Stigende popularitet - billetter bookes hurtigt

Sidste år blev alle rekorder slået, da billetsalget steg med mere end 70 procent sammenlignet med uge 7 i 2018.

Artiklen fortsætter efter billedet.

  Foto: DinnerDays

Festivalen er trods sin københavnske oprindelse blevet udbredt til resten af landet samtidig med den stigende popularitet, men størstedelen foregår stadig i hovedstadsområdet.

Siden første festival i 2015 er antallet af deltagende restauranter mere end tidoblet.

49 forskellige restauranter i København deltager i DinnerDays 2020, mens seks øvrige sjællandske er med. 

Flere af dem er allerede helt eller delvist bookede, så det handler om at være hurtig og få booket, hvis man som madinteresseret hovedstadsborger ønsker at få del i de billigere gastronomiske oplevelser i den kommende vinterferie.

Læs meget mere om de deltagende restauranter og book din billet på hjemmesiden her.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik