Se den søde video: Prins Vincent optager mor og fars løbetræning

Kronprinsparret har tirsdag lagt en video op på Kongehusets sociale medier, hvor de løber en tur sammen. Videoen er optaget af 10-årige prins Vincent.

Med mindre end fire uger til Royal Run er mange løbeglade royalister i gang med de sidste forberedelser. 

Det gælder også kronprinsparret, der tirsdag har udsendt en hilsen via kongehusets sociale medier.

- Der er kun lidt under fire uger til Royal Run, og som mange andre er vi i fuld gang med træningen til løbet. Vores søn Prins Vincent har lavet denne lille video af vores løbetræning i området ved Fredensborg.

- Vi glæder os begge til igen at opleve den helt særlige Royal Run-stemning, lyder det i en officiel udmelding fra parret.

Med hilsenen følger også en video og billeder af den royale løbetræning forud for løbet. Og bag videoen og de offentliggjorte billeder er en ganske særlig fotograf.

Det er nemlig kronprinsparrets 10-årig søn, prins Vincent, der har været bag kameraet.

Artiklen fortsætter efter videoen:

Video: Prins Vincent

Kronprinsen løber i København

Årets Royal Run bliver løbet den 12. september 2021 i Sønderborg, Aalborg, Odense, København/ Frederiksberg og Rønne.

I en pressemeddelelse oplyser Danmarks Idrætsforbund, at kronprinsen vil trække i løbeskoene flere steder i landet.

Ved den royale løbefest i København og Frederiksberg vil den royale familie samles, hvor kronprinsen vil gennemføre 10 kilometer-distancen i aftentimerne.

Allerede nu er der 35.357 personer, der har tilmeldt sig til at løbe på København og på Frederiksberg. 

Artiklen fortsætter efter faktaboksen.

Fakta om Royal Run

Royal Run blev arrangeret første gang i anledning af kronprinsens 50-års fødselsdag i 2018. Året efter blev løbet igen gennemført med stor succes, mens det i 2019 blev aflyst på grund af coronapandemien.

Årets løb var oprindeligt planlagt til at blive gennemført i maj måned. Men grundet coronapandemien blev festlighederne udsat til søndag den 12. maj

I forbindelse med udsættelsen offentliggjorde kongehuset en video, hvor kronprins Frederik kom med en klar opfordring til de tilmeldte. Se eller gense videoen nedenfor.