Sådan bliver Vingegaard fejret i Tivoli

Søs Fenger og Saveus er blandt andet på programmet, når tour-vinder Jonas Vingegaard bliver hyldet i Tivoli.

Når Jonas Vingegaard onsdag skal hyldes i København, bliver hovedstaden igen forvandlet til en stor og gul cykelfest.

Først kører den danske tour-vinder gennem byen i åben bil. Herefter bliver han fejret på Københavns Rådhus, inden han skal hyldes i Tivoli.

Her bliver Jonas Vingegaard sammen med de andre danske cykelhelte fra årets Tour de France fejret.

Det sker på plænen, hvor rytterne klokken 16 vil blive modtaget af Tivoli-Garden og kendte tv-værter, som vil styre fejringen på scenen.

Den franske ambassadør Christophe Parisot vil også sige nogle ord, og så vil både Søs Fenger og Saveus spille musik.

Fejringen forventes at slutte omkring klokken 17.30.

Tivoli oplyser, at der vil blive plads til op mod 25.000 mennesker, og at adgang vil ske efter ’først til mølle-princippet”.

Derfor opfordres man til at komme i god tid, da det forventes, at der er mange gæster, som vil hylde Jonas Vingegaard og de øvrige danske ryttere.

Indgangene kan dermed risikere at blive lukket, hvilket vil blive meldt ud på Tivolis sociale medier.

- Der findes næppe noget smukkere, end når drømme går i opfyldelse, og dette er jo blevet et rent eventyr. Det giver så meget mening, at rytterne og Jonas Vingegaard kommer herind igen, da de jo var herinde for knap fire uger siden til holdpræsentationen. Det bliver en fejring og et møde med deres fans, som de aldrig glemmer, og vi er stolte over at kunne give vores gæster og rytterne denne mulighed for at ønske hinanden kæmpe tak for Touren, siger Susanne Mørch Koch, der er administrerende direktør i Tivoli.