Røver taget på fersk gerning: Stjal fra butik og røvede supermarked

Inden for kort tid formåede en 41-årig mand at begå et tyveri, et butikstyveri samt et røveri.

En 41-årig mand er søndag eftermiddag blevet anholdt, efter han begav sig ud i et kriminalitetstogt langs Nørrebrogade, der først indebar et tyveri, et butikstyveri og siden et røveri.

Det oplyser Københavns Politi til TV 2 Lorry.

Klokken 16.20 fik politiet en anmeldelse om, at manden var gået ind i baglokalet i en forretning på Nørrebrogade nummer 7, hvor havde han stjålet en pung og en telefon.

- Og da han er på vej ud af butikken, stjæler han så også en jakke. Så der er både tale om tyveri og butikstyveri, siger Kenneth Jensen, der er central efterforskningsleder ved Københavns Politi.

Omkring et kvarter senere var den så gal igen. Her fik politiet en ny anmeldelse om, at den 41-årige havde begivet ned ad Nørrebrogade til den nærtliggende Irma, hvor han denne gang havde begået et røveri.

- Vores mistænkte går ind og tager en kasse med kartoner af cigaretter. Da butikspersonalet anråber ham og prøver at tilbageholde ham, slår han den ene ekspedient med knyttet næve. Det var heldigvis ikke så alvorligt, men det er alligevel nok til, at det nu klassificeres som et røveri, siger Kenneth Jensen.

Mandens lykke var dog flygtig. En patrulje ankom kort tid efter til stedet og kunne anholde manden, hvis udbytte stemte overens med, hvad der var blevet beskrevet i anmeldelserne.

- Han bliver nu sigtet for tyveri og røveri. Han bliver fremstillet i dommervagten i morgen med krav om varetægtsfængsling, siger Kenneth Jensen.

Den 41-årige er i forvejen kendt af politiet.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

624917-311

Påkørt af bil: 75-årig kvinde i kritisk tilstand

Mand død på sheltertur.

33-årig mand død efter familietur i shelter

indbrud

Politiet advarer om særlig indbrudstendens efter flere indbrud i påsken

Føtex2

Føtex "leverer lige til døren" - men her går det helt galt

København

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere