Politiet offentliggør nye billeder af dræbt i håb om at nå nye vidner

Nye overvågningsbilleder af den dræbte Mehemt Yaman bliver nu offentliggjort.

Overvågningsbillederne viser Mehemt Yaman i tunnelen ved Avedøre Station i Hvidovre. De optaget klokken 19.46 fredag den 15. november.  Foto: Københavns Vestegn Politi

Københavns Vestegns Politi er stadig på udkig efter vidner i sagen om 25-årige Mehemt Yaman, der blev fundet dræbt af skud lørdag den 16. november ved boldbanerne øst for Strandesplanaden nr. 4 i Brøndby Strand – omkring en kilometer vest for Avedøre Station.

Derfor offentliggør politikredsen i en pressemeddelelse nu nye overvågningsbilleder af den dræbte optaget i tiden umiddelbart før drabet.

Overvågningsbillederne viser Mehemt Yaman i tunnelen ved Avedøre Station i Hvidovre. De optaget klokken 19.46 fredag den 15. november. 

De foreløbige undersøgelser af den dræbte tyder på, at han er blevet skudt fredag i mellem klokken 19:50 og 21:00 fredag aften.

- Vi håber, at med offentliggørelsen af billederne, vil vidner huske at de så manden på Avedøre Station og kontakte os, siger politikommissær Ole Nielsen i pressemeddelelsen. 

Signalement:

  • Mand
  • 25 år
  • Mellemøstlig af udseende
  • 180 centimeter høj
  • Kraftig af bygning
  • Stort sort fuldskæg
  • Var iført en grå hættetrøje med hætte trukket over hovedet, grå joggingbukser og sorte sko.

Offentliggørelse af overvågningsbillederne sker efter forudgående orientering de pårørende i sagen.

Overvågningsbillederne viser Mehemt Yaman i tunnelen ved Avedøre Station i Hvidovre. De optaget klokken 19.46 fredag den 15. november. Foto: Københavns Vestegn Politi

Overvågningsbillederne viser Mehemt Yaman i tunnelen ved Avedøre Station i Hvidovre. De optaget klokken 19.46 fredag den 15. november. Foto: Københavns Vestegn Politi

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik