Politiet måtte hive bødeblokken frem: Større gruppe spillede kongespil

Københavns Politi har sigtet en større gruppe personer, der lørdag aften på Amager Strand forbrød sig mod forsamlingsforbuddet.

Arkivfoto Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Lørdag meddelte Rigspolitiet, at man vil udstede flere bøder, hvis borgere ikke overholder forsamlingsforbuddet, og blot få timer senere klappede fælden for en række personer, der var forsamlet på Amager Strand.

Læs også Politiet: "Færre advarsler og flere bøder"

Det oplyser Københavns Politi på Twitter.

På Amager Strand havde en større gruppe slået sig ned, og mens de var i gang med en omgang kongespil, kom politiet forbi og udstedte bøder til flokken.

”Det kniber desværre stadigt med at overholde forsamlingsforbuddet. Vi har her til aften sigtet 10 personer som var blandt deltagerne i et ”Kongespil” ved Amager Strand. Et par stykker nåede at forsvinde, men resten må forudse et indhug i privatøkonomien på 2500,- hver, skriver politiet på Twitter.

Læs også Risikerer stor bøde: Nu er det ulovligt at opholde sig på Islands Brygge

Efter at flere personer forsamlede sig især på Islands Brygge i løbet af torsdag og fredag, udstedte Københavns Politi lørdag aften det første midlertidige opholdsforbud på det populære sted.

Forbuddet gælder fra lørdag klokken 21.00 og frem til midnat 1. maj, hvor det altså ikke er lovligt at tage ophold omkring Islands Brygge.

Læs også Politiet: Her er de områder, du bør undgåTilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik