Politiet måtte hive bødeblokken frem: Større gruppe spillede kongespil

Københavns Politi har sigtet en større gruppe personer, der lørdag aften på Amager Strand forbrød sig mod forsamlingsforbuddet.

Lørdag meddelte Rigspolitiet, at man vil udstede flere bøder, hvis borgere ikke overholder forsamlingsforbuddet, og blot få timer senere klappede fælden for en række personer, der var forsamlet på Amager Strand.

Det oplyser Københavns Politi på Twitter.

På Amager Strand havde en større gruppe slået sig ned, og mens de var i gang med en omgang kongespil, kom politiet forbi og udstedte bøder til flokken.

”Det kniber desværre stadigt med at overholde forsamlingsforbuddet. Vi har her til aften sigtet 10 personer som var blandt deltagerne i et ”Kongespil” ved Amager Strand. Et par stykker nåede at forsvinde, men resten må forudse et indhug i privatøkonomien på 2500,- hver, skriver politiet på Twitter.

Efter at flere personer forsamlede sig især på Islands Brygge i løbet af torsdag og fredag, udstedte Københavns Politi lørdag aften det første midlertidige opholdsforbud på det populære sted.

Forbuddet gælder fra lørdag klokken 21.00 og frem til midnat 1. maj, hvor det altså ikke er lovligt at tage ophold omkring Islands Brygge.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

Retten i Lyngby

Unge dømt - narrede ældre til at købe guldbarrer

Knivstik

Mand stukket ned i Indre By

Knivstik Valby

Dræbte 27-årig med kniv og forsøgte at dræbe to andre - nu har 20-årig fået sin straf

20200517-194837-A-1920x1277we

Bankede døtres hoveder ind i radiator: Nu har far fået dom for 13 års mishandling

København

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere