Politiet efterlyser vidner i drabssag: Så du gerningsmand flygte på cykel?

Københavns Politi efterlyser nu vidner, der kan have set gerningsmanden bag mandagens dødelige skyderi på Frederikssundsvej i København.

Københavns Politi efterlyser nu vidner i sagen om skuddrabet på en 24-årig mand på Frederikssundsvej i København mandag aften. 

Det skriver Københavns Politi i en pressemeddelelse. 

Politiet oplyser, at de på baggrund af videoovervågningsbilleder og vidneforklaringer - blandt andet fra nogle af de mere end 80 borgere, der har henvendt sig til den mobile politistation i området - har kortlagt gerningsmandens flugtrute efter drabet. 

Derfor hører politiet nu meget gerne fra vidner, der kan have set gerningsmanden under sin flugt fra den vandpibebutik, hvor han skød og dræbte den 24-årige mand.  

Politiet oplyser, at gerningsmanden løb ud af butikken og til venstre ad Frederikssundsvej. Kort efter drejede han til venstre ad Vibevej, hvor han tog en cykel og formentlig kørte til højre ad Ørnevej.

Se også kortet herunder: 

(Artiklen fortsætter efter kortet.)

Gerningsmandens flugtrute.
Gerningsmandens flugtrute.
Foto: Københavns Politi

Vicepolitiinspektør Knud Hvass fra Københavns Politi, siger i pressemeddelelsen, at politiet har et rimeligt godt billede af, hvor gerningsmanden har bevæget sig hen umiddelbart efter drabet. 

- Men vi vil fortsat gerne tale med vidner, der har været i området ved Vibevej og Ørnevej mandag aften. De kan have set gerningsmanden på cykel, siger vicepolitiinspektør Knud Hvass fra Københavns Politi.

Signalement af gerningsmanden: 

  • Ung mand
  • Spinkel af bygning
  • Iført sort beklædning
  • Var maskeret 
  • Havde en hætte trukket op over hovedet


Har du oplysninger i sagen bedes du kontakte politiet på telefon 114. 

Ingen relation til bander eller rockere

Den 24-årige befandt sig i vandpibebutikken, da gerningsmanden mandag aften trængte ind og skød den 24-årige flere gange. Politiet fik anmeldelsen klokken 20.47. 

Efter den første nats efterforskning lød det tirsdag morgen fra Københavns Politi, at den dræbte, ikke har relation til rocker- og bandemiljøet.

Tirsdag eftermiddag var det stadig vurderingen, men politiinspektør Trine Møller sagde til TV 2 Lorry, at man endnu ikke helt kunne afvise mulig relation til det kriminelle miljø.

- Det er ikke vores umiddelbare vurdering, at han har relation til rocker- eller bandemiljøet, men i og med at vi ikke ved, hvad motivet er på nuværende tidspunkt, så kan vi selvfølgelig ikke udelukke det, sagde Trine Møller tirsdag til TV 2 Lorry.