Politiet efterlyste gerningsmand: Slog DSB-kontrollør og spyttede hende i ansigtet

Politiet bad mandag offentligheden om hjælp til at identificere en mand, der overfaldt en kvindelig DSB-kontrollør. Nu er han fundet.

Opdatering
Københavns Politi oplyser, at den mistænkte er identificeret, og derfor er billederne efterfølgende fjernet fra artiklen.

I forsøget på at identificere gerningsmanden bag et overfald mod en DSB-ansat på Københavns Hovedbanegård, har Københavns Politi set sig nødsaget til at udsende overvågningsbilleder af den mistænkte.

Overfaldet fandt sted på perronen ved spor 4 klokken cirka 16.35 den 3. april. Gerningsmanden spyttede en kvindelig kontrollør i ansigtet og slog hende.

Københavns Politi har offentliggjort tre billeder af den mistænkte. Han beskrives som cirka 25-30 år, mellemøstlig af udseende, almindelig til muskuløs af bygning og 175-180 cm høj.

Han har kort, sort hår og sorte skægstubbe og var på gerningstidspunktet iført en tynd, blå dunjakke med lynlås, grå joggingbukser af mærket Nike og sorte sneakers med hvidt Nike-logo. 

Manden talte dansk og er sandsynligvis højrehåndet.

Politiet opfordrer borgere med oplysninger, der kan bidrage til at identificere den mistænkte, til at kontakte Københavns Politi på telefon 1-1-4.