Politiet efterlyser denne bil i drabssag

Københavns Politi efterlyser en lys/sølvfarvet Fiat Punto, som en nu afdød 24-årig mand blev påkørt med i Brønshøj.

En 24-årig mand mistede den 27. marts livet, da han omkring klokken 21 kom cyklende på en cykelsti ved Vestvolden nær Frederikssundsvej 365 i Brønshøj.

Mens han cyklede på en blå el-damecykel blev han kørt ned af, og politiet er af den opfattelse, at den 24-årige blev kørt ned med fortsæt.

Den 24-årige blev efterfølgende fundet død, og en person er varetægtsfængslet i sagen, oplyser Københavns Politi i en pressemeddelelse.

Muligvis forsøgt bortskaffet

I forbindelse med efterforskningen efterlyses den bil, der påkørte den 24-årige, og som efterfølgende kørte fra stedet ad Frederikssundsvej.

Det drejer sig om en lys/sølvfarvet Fiat Punto årgang 2007. Bilen har sølvfarvede fælge/hjulkapsler og muligvis et skilt i forrudens venstre side.

Københavns Politi vil meget gerne i kontakt med vidner, der har set en sådan bil omkring Frederikssundsvej 365 den 27. eller 28. marts 2020, eller personer som efterfølgende har set den.

Politiet har en formodning om, at bilen er forsøgt bortskaffet efter påkørslen.

Cykel blev fjernet efter påkørsel

Den cykel, som den 24-årige cyklede på, da han blev kørt ned, er fortsat efterlyst. Det drejer sig om en blå el-damecykel af mærket Batavus.

Vidner har set personer på cykelstien nær gerningsstedet, der lørdag den 28. marts sidst på eftermiddagen har løftet cyklen op fra jorden og har kigget nærmere på den. Cyklen havde tydelige skader fra påkørslen. De personer, der efterfølgende har fjernet cyklen, bedes kontakte politiet.

Københavns Politi vil meget gerne høre fra vidner, der kan have kendskab til sagen, på telefon 1-1-4.