Nu er to 18-årige anklaget for overfaldet på Lauritz

19-årige Lauritz Lindboe Wind blev overfaldet i februar i Gothersgade i København. Nu er to personer anklaget i sagen.

03:23

Lauritz Wind blev overfaldet i Københavns indre by, nu er det nok lyder det fra Lauritz mor

19-årige Lauritz Lindboe Wind kommer aldrig til at glemme natten til den 22. februar i år.

Her blev han helt umotiveret overfaldet med knytnæveslag og spark, hvorefter han i bevidstløs tilstand blev kastet ud på vejbanen. Foran kørende biler. 

Derefter hoppede gerningsmændene på Lauritz Lindboe Winds hoved, før personen eller personerne bag overfaldet forsvandt igen.

Læs også Ung mand anholdt efter brutalt overfald på 19-årige Lauritz

- Da jeg ligger ude foran bilen, kommer der én eller anden løbende og hopper og lander med al sin kraft med hælen lige ned i baghovedet på mig, mens mit hoved i forvejen ligger plantet i asfalten, sådan fortalte Lauritz Lindboe Wind til TV2 Lorry efter overfaldet i februar. 

Københavns Politi anholdt få dage efter overfaldet en 18-årig mand. Han blev varetægtsfængslet. Og siden har politiet fundet frem til endnu en formodet gerningsmand. Han er ligeledes 18 år.

Nu har Københavns Politi anklaget de to mænd i sagen. 

Den ene af de tiltalte er også tiltalt for et andet overfald, der fandt sted på Rådhuspladsen i december 2019. Her blev offeret blandt andet stukket med kniv. Det oplyser Københavns Politi i en pressemeddelelse. 

Læs også Lauritz blev gennemtæsket og smidt ud foran bil - nu kommer hans mor med opråb

Den ene er tiltalt for at have begået overfaldet, mens den anden er tiltalt for at have medvirket, oplyser Københavns Politi i en pressemeddelelse.

En af de tiltalte er desuden anklaget for et overfald begået på Rådhuspladsen i København i december. Ved overfaldet blev der brugt kniv.

Derudover er der i sagen rejst tiltale for handel med narko og for overtrædelse af våbenloven.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik