Nu åbner en drive-in scene med comedy og revy på Refshaleøen

Copenhagen Drive-In bliver navnet på en kulturscene med plads til 700 biler, der åbner over sommeren og viser liveunderholdning som stand-up comedy og revyer.

Først fik vi drive-in fastfood, så kom drive-in bagerier og siden drive-in apotekerne, og under coronakrisen har drive-in altmuligt vist sig at være det nye sort.

Vi kan nævne drive-in coronatest, drive-in diamantbrullyp, drive-in chokoladesalg, drive-in biografer og drive-in koncerter.

Men hvad med drive-in vittigheder og spasmageri?

Bare rolig. Den slags kan du også snart indtage fra din fantastiske Toyotas bekvemmelige, nøjagtige og tilpas polstrede bilsæder.

Nu får København en ny drive-in komikscene med et fyldigt program, der løber over hele sommeren.

Copenhagen Drive-In hedder stedet på godt gammeldags nydansk. Fra den 18. juni frem til den 10. august vil scenen fra en placering på Copenhells festivalplads på Refshaleøen lægge brædder til en række stand-up forestillinger, underholdningskoncerter og sågar en (formentlig) verdenspræmiere på drive-in revy.

Det oplyser arrangørerne Trade Agency i en pressemeddelelse.

Blandt de optrædende komikere kan nævnes Lars Hjortshøj, Huxi Bach og Ruben Søltoft, DR Ramasjang duoen Onkel Reje og Brille, mens skuespillere som Niels Olsen, Vicki Berlin og Henrik Lykkegaard er en del af ensemblet, der udgør Drive-In Revyen.

Foruden de komiske indslag vil scenen også fungere som en koncertscene. Indtil videre er sangerinden Lis Sørensen eneste navn på plakaten med to koncerter.

- Der er fuldt fokus på at støtte hele det danske kulturliv, og programmet vil være besat med livekoncerter med kendte danske artister og bands, men også et klassisk repertoire, som du kender det fra Det Kongelige Teater. Der vil desuden være sommersjov for de mindste med Onkel Reje og Brilles mega heavy trylleshow og blive linet op med stand-up, siger kunstneransvarlig hos Trade Agency Jesper Mortensen.

Til blandt de større trækplastre hører sandsynligvis Drive-In Revyen, der efter aflysninger af revyer landet over med 12 forestillinger måske kan stille trangen hos målgruppen. Selvom drive-in formatet kan virke som en modpol til landets intime revyscener.

- Vi glæder os helt vildt til at afprøve det her format, og vi tænker, at det bliver en stor oplevelse for publikum, men så sandelig også for os, siger skuespilleren Niels Olsen.

Alle datoer for Copenhagen Drive-In-prgrammet er endnu ikke fastlagt, men en del er allerede på plads.

Der er plads til 700 biler ved hver forestilling foran scenen ved B&W-hallerne, hvor publikum fra bilen oplever showet via storskærme og en FM-frekvens på bilradioen.

Priserne starter ved 569 kroner for en bil, hvor man må være op til fem personer.

Dit eget mad må du gerne medbringe, så man kan jo eventuelt kombinere en drive-in revyforestilling med en omgang drive-in fastfood, når nu man alligevel er ude at køre en tur.

I Københavns Lufthavn kører Live Nation et lignende koncept med drive-in koncerter. Vi besøgte den nye koncertplads ved parkeringsplads nummer 19. Se med herunder:

 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Kultur

170147861_279410660351033_3464693766962714159_n

To magnetfiskere gør opsigtsvækkende fund fra 1943

De Ukendte Danmarksmestre_ Motocross

playLaura er danmarksmester i motocross - nu forbereder hun sig på næste svære skridt

def_thumb,50_percent

playOplev naturen: Lav vild mad med spiselige planter

Bjarne Reuter

Disse 10 modtager flest bibliotekspenge: Brønshøj-forfatter indtager førsteplads

København

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere