Meny tager et kreativt skridt imod smittespredning af corona

På Amager har et supermarkedet valgt at sætte en håndvask op foran deres butik, så kunderne kan vaske deres hænder inden og efter besøg i butikken.

Den lille gennemsigte flaske med et flydende indhold i er ikke bare blevet en populær ting blandt danskerne, men vores allerbedste ven.

Håndspritten er nemlig blevet en del af alles hverdag. Den er at finde i folks jakker, ved indgangen til supermarkeder og mange flere steder. 

Stort set alle har den på sig, så de kan gøre deres forsøg til, at vi mindsker smittespredningen af coronavirus i Danmark. 

På Amager, mere præcist på Vermlandsgade, der ligger en Meny, der i den grad har taget et kreativt initiativ til sig i forsøget på at inddæmme smitten. 

quote Det kunne vi simpelthen ikke takke nej til, da vi gerne vil gøre vores kunder endnu mere trygge, når de skal handle ind.

Christian Kragbøll, købmand i Meny på Vermlandsgade

Tilbud fra en smed

En smed havde henvendt sig til butikkens ledelse og spurgt, om de ikke ville have en håndvask ude foran butikken, så deres kunder kunne vaske deres hænder før og efter besøget i butikken. 

- Det kunne vi simpelthen ikke takke nej til, da vi gerne vil gøre vores kunder endnu mere trygge, når de skal handle ind, fortæller Christian Kragbøll, der er købmand i Meny på Vermlandsgade, til TV 2 Lorry. 

Den udendørs håndvask er blevet monteret på en tavle, hvor der ovenfor er anvisninger fra Sundhedsstyrelsen om, hvad god håndhygiejne er. 

Det er også tydeligt at se, at flere kunder gør brug af det anderledes påfund, som butikken har fået sat op.

- Kunderne kommer kun med positiv feedback, da de er meget glade for, at vi tager initiativer, fortæller han.

Christian Kragbøll fortæller videre, at det ikke er et krav at bruge håndvasken, men at nogle folk er flinke til at gøre brug af muligheden.

De resterende kunder bruger håndsprit, inden de går ind i butikken.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Coronavirus

coronapics

Et år med corona: Her er billederne, du aldrig glemmer

Coronavaccine

OVERBLIK: Se, hvornår du kan få vaccinen

Anmærkning 2021-03-05 120805

playFremtidsforsker om tiden efter corona: Kram erstatter håndtryk

def_thumb,50_percent

playFredensborgs høje smittetal overrasker borgmester - nu får kommunens strategi kritik af virolog

København

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere