Massivt kø-pres: Tivoli lukkede portene

Et stort antal mennesker forsøgte forgæves at komme en tur i Tivoli lørdag eftermiddag. Men der var så mange, at Tivoli valgte at lukke portene.

Clock31. okt 2020, kl. 18:18
Tivoli har netop meddelt, at de nu åbner portene igen. De opfordrer gæster til at holde afstand i køen.

- Da vi så, at der var så mange, der ville ind, lukkede vi portene og opløste tilstrømningen. Du kan kalde det rettidig omhu.

Sådan lyder det lørdag eftermiddag fra Tivolis pressechef Torben Plank, efter at haven kom i den usædvanlige situation, at så mange stod i kø for at komme ind i haven, at det opstod bekymring  om sikkerhedsmæssige forhold.

- Der var ikke form mange inde i haven, og vores gæster har været sindssygt gode til at følge retningslinjerne. De bruger de apps, vi har, der fortæller, hvordan man undgår køer, og vi har jo etableret ensretning og fordeler gæsterne godt på alle vores 80.000 kvadratmeter, fortæller Torben Plank.

Men uden for - ved hovedindgangen til Tivoli, var situationen en helt anden. Her voksede køen af halloween-sultne Tivoligængere kraftigt, og Tivoli valgte at reagere hurtigt.

Køen gik i opløsning

- Først lukkede vi en halv time og ventede, til 1.000 gæster havde forladt haven. Men det var altså ikke nok. Så sendte vi vores kontrollører udenfor, hvor de direkte informerede de mange mennesker om, at vi lukker de næste par timer - og at vi ikke ved, hvornår vi åbner igen, siger Torben Plank.

Meldingen om, at Tivoli ikke ved, hvornår der åbnes, virkede - for derefter gik køen ifølge Torben Plank hurtigt i opløsning.

- De, der har en reservation til en restaurant i haven, kan selvfølgelig godt komme ind, forklarer pressechefen.

Dagens lukning kommer få uger efter en efterårsferie, hvor gæster kritisrede Tivoli for at lukke for mange gæster ind. Ved den lejlighed afviste Tivoli kritikken og sagde, at der ikke var flere inde i haven, end der er tilladelse til.

 

 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Coronavirus

corona Solrød helsingør

playHelsingør har efterspurgt hjælp på grund af høje smittetal - nu får de den

svømning svømmeklub

playBekymring for idrætslivet: "Vi skal nok klare os for nu, men..."

milishia

By plaget af corona: Milishia og ungeråd går til kamp for at sænke smitten blandt unge

def_thumb,50_percent

playNu starter massetests af 200.000 unge - her er den foreløbige plan

København

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere