Mand fængslet for to voldtægter "af særlig farlig karakter" ved studieboliger

Mand nægter sig skyldig i to anklager om voldtægt, men erkender at have begået røveri mod en tredje kvinde.

En 32-årig mand er blevet varetægtsfængslet i foreløbig 23 dage for blandt andet at have begået to voldtægter "af særlig farlig karakter" i København natten til lørdag.

Det oplyser Camilla Nørlev, der er mødt som anklager for Københavns Politi ved grundlovsforhøret søndag omkring middagstid.

Voldtægterne skal ifølge sigtelsen have fundet sted ved et boligbyggeri til studerende ved navn Basecamp, der ligger på Amager.

Der skal være tale om seksuelle forbrydelser, hvor han ifølge sigtelsen har begået fuldbyrdet voldtægt på to de kvinder, mens han holdt en kniv for deres hals. Derudover har han også tildelt dem begge flere slag i hovedet, mener politiet.

Det kom også frem under grundlovsforhøret, at han har begået et røveri mod en tredje kvinde et andet sted i København tidligere på natten. Også her har han brugt en kniv til at true kvinden og fratage hende både telefon og nøgler.

Manden, der i forvejen er kendt af politiet, nægter sig skyldig i anklagerne om voldtægt, men erkender at have begået røveriet.

Grundlovsforhøret blev afviklet bag lukkede døre, hvorfor det er sparsomt med informationer om, hvad manden selv har forklaret. Anklageren kunne desuden ikke oplyse alderen på de tre kvinder.


_

_


Mest læst i dag

Se flere

112

Brand Amager

Beredskab rykker ud til brand: Beboere opfordret til at lukke vinduerne

Otte kvinder dømt for at hyre folk til at stjæle hund

Pernille Beckmann

Politi om chikanesag mod borgmester: "Det er en hastesag"

20211029-203353-L-8256x4635ma

Borgmester i chok efter flaskekast mod hus: Politiet vil hæve sikkerhed omkring mig


København


Forsiden lige nu

Se flere