Lauritz gennemtævet: Nu efterlyses mistænkt for overfald

En ung mand er mistænkt for at stå bag et voldsomt overfald på Gothersgade natten til lørdag.

Opdatering
Københavns Politi har natten til fredag anholdt en 18-årig mand, der har været efterlyst i en sag om grov vold begået i Gothersgade natten til lørdag. Manden fremstilles i grundlovsforhør fredag med begæring om varetægtsfængsling.

Københavns Politi beder nu offentligheden om hjælp til at finde frem til en ung mand, der er mistænkt for at stå bag et overfald på en anden ung mand lørdag den 22. februar omkring klokken 01.40. 

Det oplyser politikredsen i en pressemeddelelse. 

I forbindelse med overfaldet foran Wall Street Pub på Gothersgade 2 i Indre By i København blev den unge mand skubbet ud på kørebanen og sparket i hovedet. 

Tirsdag fortalte den 19-årige gymnasieelev Lauritz Lindboe Wind til TV 2 Lorry, at han  netop blev gennemtævet og smidt ud foran en bil på Gothersgade natten til lørdag. 

Artiklen fortsætter efter billedet...

 
 
Foto: Privatfoto

København Politi efterlyser den mistænkte i håbet om at få ham identificeret. 

Signalement:

  • 15-23 år
  • 175-185 cm
  • Almindelig af bygning
  • Kort mørkt hår
  • Iført mørk jakke, lyse bukser og hvide sko 

Københavns Politi beder folk, der har oplysninger i sagen, om at kontakte politikredsen på telefon 114.

"Jeg kunne være død"

Lauritz Lindboe Wind har tidligere fortalt til TV 2 Lorry, hvordan han helt umotiveret og på brutal vis blev overfaldet med en sådan kraft, at han endte sin aften med en indlæggelse på Rigshospitalets Traumecenter.

- Lige pludselig er der en, som kommer bagfra og slår mig i baghovedet, så jeg bliver bevidstløs. Så har jeg fået at vide, at de har trampet på mig, slået mig og kastet mig ud foran en bil, som kommer kørende. Den når heldigvis at stoppe – ellers ville jeg være blevet kørt ned.

Artiklen fortsætter efter billedet...

 
 
Foto: Privatfoto

- Og da jeg ligger ude foran bilen, kommer der én eller anden løbende og hopper og lander med al sin kraft med hælen lige ned i baghovedet på mig, mens mit hoved i forvejen ligger plantet i asfalten, sagde Lauritz Lindboe Wind tirsdag til TV 2 Lorry.

Overfaldet resulterede i en løs tand, mulig brækket næse og et flækket øjenbryn samt hudafskrabninger og skrammer efter mødet med næver, sko og asfalt. Desuden har han hjernerystelse og dybe sår i psyken, som nu skal have tid til at hele.

Artiklen fortsætter efter billedet...

- Jeg var helt lammet over at se, hvad der var sket. Hvorfor var det sket mod ham?, siger Lauritz' mor, Karina Lindboe Wind.
- Jeg var helt lammet over at se, hvad der var sket. Hvorfor var det sket mod ham?, siger Lauritz' mor, Karina Lindboe Wind.
Foto: Niels Knuth Winterfeldt / TV 2 Lorry

Men han er overbevist om, at han er sluppet billigt.

- Jeg kunne være død på flere forskellige måder den nat, siger Lauritz til TV 2 Lorry og uddyber, at tankerne om at han kunne have været død, og at nogen måske har ønsket det, er det, som gør mest ondt.

- Og så har man den tanke i baghovedet hele tiden, om nogen prøver at slå én ihjel, siger han.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

Politi retten i glostrup 112

29-årig dømt for vandvidskørsel: Spøgelsesbilist flygtede fra politiet på motorvej

Men in black demo

Mor til to tiltalt for at opfordre til hærværk fra talerstol

Mand fundet livsløs i Roskilde Havn

Livløs mand reddet op af havn

Rådhus

Borgerservice lukket efter bombetrussel

København

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere