Kvinde troede, hun havde haft indbrud: Viste sig, hun havde vundet 97 millioner

Danske Spil efterlyste i sidste uge vinderen af knap 100 millioner kroner i Vikinglotto. Nu har et ægtepar fra København meldt sig.

Et par i tresserne fra Københavns Kommune blev onsdag i sidste uge de heldige vindere af 97 millioner kroner på det nordiske lotteri Vikinglotto.

Det skriver Danske Spil i en pressemeddelelse.

Danske Spil har talt med kvinden, som fortæller, at parret har spillet forskellige former for Lotto i rigtig mange år, men nok aldrig havde forestillet sig, at de skulle løbe med den 8. største lotterigevinster i Danmarkshistorien.

Det var kvindens mand, der dagen efter Vikinglottos trækning, havde tjekket vindertallene, mens kvinden var på arbejde. Da hun kom hjem, stod hoveddøren åben, og hendes første indskydelse var, om der havde været indbrud i hjemmet, eller om der var sket manden noget, mens hun havde været væk.

- Jeg gik indenfor med hjertet oppe i halsen, men jeg kom ind til en meget glad mand, der forklarede, at han havde ude ved døren for at holde øje med, hvornår jeg kom hjem. Han sagde, at jeg skulle sætte mig ned, og så sagde han tillykke. Jeg fattede absolut intet, men spurgte, om jeg skulle være bedstemor, hvilket jo også ville være dejligt, siger kvinden til Danske Spil.

Ved at sprænge i luften

Det var dog en helt anden slags nyhed, manden kunne komme med. Nemlig, at de havde ramt den helt rigtige kombination af tal på deres Vikinglotto kupon. Og at den lille lap papir nu var 97.333.794 kroner værd.

- Han havde gået med det hele dagen, men ville ikke ringe og forstyrre mig på arbejdet. Så han var ved at sprænge i luften af spænding. Det skal indrømmes, at jeg først var meget skeptisk , men jeg kunne jo se på tallene, at det var de rigtige. Så vi skyndte os ned og fik præmiesøgt kuponen for lige at være sikre. Der fik vi at vide, at der var en gevinst på over 9999,- og at vi skulle kontakte Danske Spil.

Dagen efter tog parret, der er millionærer nummer 3660, ud til Danske Spils hovedkvarter i Brøndby og afleverede kuponen. Kvinden indrømmer, at natten før ikke bød på megen søvn.

- Man lå jo og var helt vildt bekymret for, at der skulle udbryde brand eller nogen skulle bryde ind. Så det var en stor lettelse at få den afleveret, så der var styr på det, lyder det fra parret, der ikke ønsker at stå frem med navn.

Lumske planer

Ifølge Danske Spil har kvinden stadig har lidt svært ved at tro på, at hun er blevet mangemillionær og aldrig behøver at spekulere mere på, om der skulle være penge nok, når hun engang går på pension. Men faktisk er det ikke så meget på egne vegne, at hun er glad for, at gevinsten er så stor.

- Min mand og jeg har altid leget med tanken om, hvordan vi ville fordele pengene, når vi vandt. Ikke hvis, men når. Så vi har lavet små lister over dem af vores familier og venner, der enten skulle have en bil eller en økonomisk håndsrækning. Nu skal vi lige have revideret listen, og det kan godt være at bilen bliver lidt mere fancy, og at der kommer et par nuller mere bagpå pengebeløbet. Så vi bruger tiden lige nu til at lægge lumske planer for, hvordan vi skal overdrage pengene, siger hun.

Parret har under Corona-krisen ikke set hverken familie eller venner, så de glæder sig til at kunne fejre gevinsten med en stor fest på et tidspunkt.

- Vi har hele tiden sagt til vores venner, at vi skulle holde fest, når dette var overstået. Men det kan da godt være, den lige bliver opgraderet lidt, lyder det.

Ud over at dele pengene ud til familien, så drømmer parret også om, at invitere børn og børnebørn på en rejse, når det engang kan lade sig gøre.

- De penge skal bare sørge for at alle har det godt, og at vi får en masse store oplevelser sammen.

Ægteparret Leif og Aase Sommer fra Nordsjælland vandt i 2017 114 millioner kroner i Eurojackpot. De stod efterfølgende frem og fortalte, hvad de drømte om at bruge pengene på. Nedenfor kan du gense TV 2 Lorrys indslag med det heldige ægtepar.

 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Forbrug

20110831-170245-6-1920x1677we.jpg

Camilla Plum får bøde for nye ulovligheder

Camilla Plum

Efter ny bøde og sur smiley: Camilla Plum svarer igen på Fødevarestyrelsens kritik

image7

playAnja forvandler grumset affaldsprodukt til luksusflødeboller

nye biler bilforhandler

Her bruger familier flest penge på nye biler – og her bruger de færrest

København

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere