Krænkede pige i metroen: Nu efterlyser politiet gerningsmand

Københavns Politi efterlyser en mand, der er mistænkt for blufærdighedskrænkelse af en 15-årig pige samt forsøg på tyveri.

Efter en større efterforskning beder Københavns Politi nu offentligheden om hjælp til at identificere en mand, der mistænkes for blufærdighedskrænkelse og forsøg på tyveri.

I metrotoget antastede og forulempede, som Københavns Politi beskriver det, gerningsmanden en 15-årige pige.

Det skete lørdag den 14. november 2020 i tidsrummet fra kl. 23.15 til kl. 23.37. Her sad en 15-årig pige sammen med en veninde i metrotoget M3 fra Enghave Plads i retning mod Københavns Hovedbanegård.

quote Det har været en ubehagelig oplevelse for de to piger, og derfor vil vi selvfølgelig gerne have fat i gerningsmanden.

Jesper Lotz, Politikommissær

De to piger gik væk fra gerningsmanden og satte sig ned i den anden ende af toget. Gerningsmanden fulgte dog efter, kiggede på pigerne og henvendte sig til dem på gebrokkent dansk. 

Ved ankomst til Hovedbanegården greb gerningsmanden fat i pigens taske og forsøgte at hive den ud af hånden på hende. Det lykkedes dog ikke, men taskens indhold røg ud på gulvet. Gerningsmanden forlod efterfølgende toget og gik op af rulletrapperne til Hovedbanegården, hvorefter pigerne fortsatte med toget.

Signalement af gerningsmanden:

- Det har været en ubehagelig oplevelse for de to piger, og derfor vil vi selvfølgelig gerne have fat i gerningsmanden. Vi håber derfor, at der er nogen, der kan genkende manden på billederne, og hvis det er tilfældet, må de meget gerne kontakte politiet, siger politikommissær Jesper Lotz.Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

Indsats ved Buresø

Stort samarbejde skal sikre nye brandbiler til Nordsjælland

klam fyr

Politiet efterlyser mand, der holdt kvinde fast - havde muligvis seksuelt motiv

Knivstikkeri ved Fields3

playMuligt knivstikkeri i Field's - her bliver 16-årig med kniv anholdt

Københavns Byret

74-årig kvinde idømt 12 år i usædvanlig drabssag

København

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere