Koncert uden for vinduet: Her ruller bussen forbi

Lørdag vil tonerne til ”All you need is love” kunne høres over det meste af København.

- Vi trænger til noget kærlighed i denne coronatid. Derfor gør vi det, siger Peter Bindner til TV 2 Lorry. 

Og dét er en mobil koncert, der lørdag kører igennem de fire bro-gader i København. 

- Idé og koncept er, at en helt speciel mobilscene er opbygget og designet som en fantastisk og unik transportabel koncertscene til afvikling af Stuekoncertevent LIVE ”Sammen, hver for sig”, forklarer arrangør Peter Bindner.

- Stuekoncerteventen er opbygget specielt, til at kunne give ca. 40.000 gæster en storslået og positiv oplevelse i København. Mobilscenen kører forbi direkte uden for folks stuer, de skal blot åbne deres vinduer i deres egen lejlighed ud til gaden og nyde kulturoplevelsen - alle er på første parket. Det bliver én stor koncertoplevelse uden at publikum reelt samles, og samtidig respekteres og overholdes alle Coronavirus-regler. I forhold til sikkerheden vil der ikke samle sig publikum på fortovet langs ruten, da de ikke vil kunne se ind på selve scenen grundet højden af mobilscenen - dette vil blive adviseret via sociale medier forinden. Det vil sige, at der ingen fare er for smittespredning, siger Bindner.

Koncerten kan opleves fra kl. 16-19:30 i dag lørdag. Det 15 mand store orkester vil med trompeter og violiner spille nummeret ”All you need is love".

Røde naturvenlige ballonhjerter - en varm hilsen til alle

Mobilscenen er designet og scenografisk opbygget med hjerter på alle fire sider og med budskabet ”Sammen, hver for sig”, som en varm og positiv hilsen til alle. Mens mobilscenen kører, bliver der sendt røde hjertedesignede balloner til vejrs fra mobilscenen med et hjerteligt budskab ”Sammen, hver for sig” – ballonerne er naturvenlige og komposterbarer. Alt vil være gennemført til mindste detalje, en uforglemmelig kulturoplevelse.

Her kan koncerten opleves lørdag

Den åbne mobilscene starter med at køre fra Rådhuspladsen i København og ud af én af de fire gader, som hver symboliserer de fire verdenshjørner i følgende rækkefølge, først mod øst som symbolsk er der, hvor solen naturligt står op, og derefter følger ruten urets gang syd, vest og nord med budskabet hils hjerteligt på dine genboer til Stuekoncerteventen ”Sammen, hver for sig”.