Kan du hjælpe? Charlotte har lavet Pokémon-mesterværk af perler, men hvem skal have det?

Charlotte Holbech fra Kastrup har begået lidt af et Pokémon-mesterværk. Nu mangler hun bare at finde ud af hvem, der skal have glæde af det i fremtiden. Har du et forslag? Se hvordan du sender os et forslag i artiklen.

Opdatering
Clock05. apr 2021, kl. 09:35
Redaktionen vil gerne takke de mange, mange brugere, der har henvendt sig for at hjælpe med at finde et nyt hjem til Charlotte Holbechs perleplade. Vi har nu fjernet kontaktoplysningerne fra artiklen. Alle henvendelser vil blive læst og besvaret. Redaktionen følger op på hvilket sted, der får glæde af perleværket.

- Det er megafedt at se det samlet.

Sådan siger Charlotte Holbech, mens hun betragter sin imponerende kreation: Et perle-mesterværk på cirka tre gange tre meter, der forestiller de 151 originale Pokémon-figurer, og som nu fylder det meste af hendes stuegulv i hjemmet i Kastrup.

- Jeg begyndte at lave perler for mange år siden. Med tiden udfordrede jeg mig selv ved at lave større og større motiver, og så virkede det oplagt at prøve kræfter med det her projekt, siger hun.

Men nu hvor værket snart er færdigt, er der opstået et problem. Den store perleplade fylder hele stuegulvet, og væggene i huset er ikke høje nok til, at det kan komme op at hænge hjemme hos Charlotte Holbech selv.

Derfor leder hun nu med lys og lygte efter et sted, hvor det kan sprede glæde.

- Jeg har lavet et opslag på Facebook, og der er mange, der er kommet med gode råd. Men jeg vil rigtig gerne høre fra steder, der ved, at de har lyst til at have det hængende og plads til at have det hængende. Mange af de gode bud, der er kommet på Facebook, er nemlig blot idéer, som jeg selv har svært ved at gå videre med, siger hun.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Det store perleprojekt har været i gang i flere år, og ifølge Charlotte Holbech selv har det samlet taget fire til seks måneders arbejde.
Det store perleprojekt har været i gang i flere år, og ifølge Charlotte Holbech selv har det samlet taget fire til seks måneders arbejde.
Foto: Malte Jørstad/TV 2 Lorry

Søger ny ejer

Selvom perlepladen under ingen omstændigheder kan blive hos Charlotte Holbech selv, har hun alligevel nogle ønsker til hvem, der skal overtage værket.

- Jeg ville jo egentlig ønske, at vi bare kunne sætte det op på gavlen af huset, så det kunne sidde der, men jeg har også accepteret, at det ikke kommer til at ske. Så nu kunne jeg egentlig godt tænke mig, at det kom et sted hen, hvor andre kan få glæde af det, siger hun og fortsætter:

- Det må selvfølgelig gerne være et sted, hvor de har et forhold til Pokémon-figurerne og sætter pris på motivet.

FAKTA: Poké'hva'fornoget?

Hun har nemlig selv udviklet et forhold til de små væsner. Det er hendes to børns passion, der med tiden er smittet af.

- Det var sjovt at lave Pokémon-motiver i perler til mine drenge, fordi de gik op i det, og selvom de er vokset fra det nu, så er det stadig nogle flotte motiver med mange farver, man kan lave, siger hun.

I videoen i toppen af artiklen kan du se med, når Charlotte Holbech placere nogle af de allersidste perle på den store plade.