GLS-ansat blev fanget i gammel bankboks ved et uheld

Torsdag aften måtte Hovedstadens Beredskab rykke ud til en GLS Pakkeshop på Islands Brygge, da en ansat var fanget i en bankboks.

Torsdag aften opstod der det, man vel nok kan kalde et mindre aparte drama på en adresse på Islands Brygge.

Her var en kvindelig ansat låst inde i en gammel bankboks i en kælder, der nu er udlejet til pakke- og transportfirmaet GLS.

TV 2 Lorry bragte i den forbindelse en artikel om sagen, hvor Hovedstadens Beredskab var rykket akut ud efter et 112-opkald for at befri kvinden.

Arbejdet viste sig dog at være noget mere besværligt, end beredskabet havde håbet, og derfor måtte også de tilkalde hjælp.

- Vi måtte have en låsesmed ud for at hjælpe. Han konstaterede, at låsemekanismen på bankboksen virkede, som den skulle. Efterfølgende fandt han også ud af, at døren slet ikke var låst, forklarer Hans Jørgen Larsen, som er vagthavende operationschef hos Hovedstadens Beredskab.

Han oplyser desuden, at beredskabet frygtede for, hvor længe der ville gå, før ilten i boksen slap ud.

- Vi kører kun ud, hvis der bliver ringet 112, og man vurderer, at det er en akut opgave. Det kunne det her jo blive. Vi var nervøse for, om der var ilt nok derinde, simpelthen, siger operationschefen.

 
 
Foto: Presse-fotos.dk

GLS beklager postyret 

GLS bekræfter hændelsen over for TV 2 Lorry og forklarer samtidig, at ingen kunder eller udefrakommende har adgang til boksen.

- Der er tale om en gammel bankboks, som ikke benyttes. Og den er placeret i kælderen, som GLS ikke anvender som PakkeShop, udtaler direktør for GLS Danmark i et skriftligt svar til TV 2 Lorry.

Men af uvisse årsager havde en ansat alligevel forvildet sig ind i den ultrasikre bankboks torsdag aften – og hun kunne ikke komme ud igen.

Efter en del asen og masen med døren var Hovedstadens Beredskab klar med det store værktøj for at bryde en væg ned til bankboksen og på den måde redde kvinden.

 
 
Foto: Presse-fotos.dk

Det blev dog ikke nødvendigt, efter låsesmeden konstaterede, at den ikke var låst.

Årsagen til den lukkede dør var nemlig en ganske anden.

- Det var noget byggemateriale, som havde sat sig i spænd i døren. Og så fik vi den op til sidst uden at bryde den op, siger Hans Jørgen Larsen fra Hovedstadens Beredskab.

Hos GLS tager man hændelsen med oprejst pande – og nu ser man fremad.

- Vi beklager opbuddet og er glade for, at situationen endte positivt. Vi kan bekræfte, at alle involverede parter har det godt, lyder det fra den danske direktør i GLS, Karsten Klitmøller.

 
 
Foto: Presse-fotos.dk

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik