Galninge skræmmer Lorry-journalist fra vid og sans: "Det sitrede i hele kroppen"

Snart åbner landets største såkaldte scaryhouse i Tivoli. TV 2 Lorry-journalist Malte Jørstad har modigt sagt ja til at være testperson.

Vi kan lige så godt slå det fast med det samme: Det er ikke kongerigets mest hårdhudede testperson, vi har fået til at prøve Tivolis nye forlystelse Villa Vendetta. 

- I forhold til hvor bange jeg er, ligger jeg på en skala fra 1 til 10 på 8. Og vi er ikke engang kommet ind endnu, fortæller Malte Jørstad, der er journalist på TV 2 Lorry og altså har sagt ja til at være en af de første til en tur gennem Danmarks største spøgelseshus, der snart åbner i Tivoli. 

Den nye forlystelse ligger i det gamle H.C. Andersen Slottet.
Den nye forlystelse ligger i det gamle H.C. Andersen Slottet.
Foto: Morten Bisgaard - TV 2 Lorry

Det er det gamle H.C. Andersen Slottet, der de seneste måneder er blevet omdannet til et hus fyldt med gys og gru. 

Historien går på, at slottet er hjemsøgt af en familie, der engang arbejdede i Tivoli. De mange årtiers glemsel har eftersigende gjort familien til en gruppe grusomme galninge, der nu står klar til at skræmme livet af Tivolis besøgende. 

I videoen herunder kan du både blive klogere på arbejdet med at bygge det nye scaryhouse samt se Malte Jørstads prøvetur gennem rædslerne. 

Den uhyggelige rute, som går gennem 12 rum, er fordelt på 800 kvadratmeter og er 150 meter lang. Han opsummerer selv ruten med gys sådan her:

- Det var en ret special oplevelse. Det sitrer i kroppen. Jeg kom til at kalde dig for Jonas to gange. Det siger ligesom det hele, forklarer han fotografen, der hedder Morten. 


H.C. Andersen Slottet

AFSNIT 1.00_01_10_38.Still046
Foto: Morten Bisgaard - TV 2 Lorry