Female Invest lærer kvinder i 85 lande at investere

På kun tre år er virksomheden Female Invest vokset til at have betalende kunder i 85 lande og 30 ansatte.

Det er kun tre år siden, at virksomheden Female invest blev grundlagt.

- Da vi lancerede, havde vi forestillet os en slags bogklub, hvor vi kunne mødes og drikke vin og handle med aktier, siger Anna Hartvigsen, som er en af de tre stiftere af virksomheden, som hjælper kvinder til at komme i gang med at investere.

I dag er Female Invest en vidensplatform med betalende kunder i 85 lande og 30 fuldtidsansatte medarbejdere, hvoraf 18 er ansat i Danmark på kontoret et stenkast fra Rådhuset i indre København.


- Selvom vi har haft rigtig mange bump på vejen, så står vi i dag et sted, hvor vi har rejst 55 millioner kroner. Og det er sket i en verden, hvor kvinder rejser mindre end to procent i funding. Vi har skrevet to bøger, der er bestsellere. Vi har åbnet et kontor i London. Været med i verdens største acceleratorprogram og på Forbes ’30 under 30’-liste i finans, som de første nordiske kvinder nogensinde. Og de ting gør også, at vi føler, vi har et fundament at stå på, når folk kommer og siger, at vi ikke har et potentiale, eller at kvinder ikke gider at investere. Så kan vi bare kigge på listen og sige; ’det tror vi ikke, er rigtigt’, og så fortsætte med det, vi laver, siger Anna Hartvigsen.

Se videoen om Female Invest på seriesiden ’Viljen til Succes’.


_

_


Mest læst i dag

Se flere

Erhverv

20181009-171659-L-1920x1277we

Juletid uden corona: Alligevel har taxichaufførerne ikke haft mere travlt

Gourmandiet

Historisk gourmetslagter genopstår

Amass

Gourmetrestaurant i København lukker

SAS-regnskab viser stort milliardunderskud


København


Forsiden lige nu

Se flere