Er du en vanvittig galning? Så er Tivoli på udkig efter dig

Hvis du er i stand til at sprede uhygge og uhyggelige energi, så søger Tivoli netop nu en række personer, der skal 'flytte ind' i deres nye forlystelse.

I Tivoli er det meget almindeligt at høre både voksne og børn udstede lange hyl og skrig, når de tager en tur i en af havens mange forlystelser. 

Men fremover skal det ikke kun være tyngdekraft og fart, der udløser skrigene. 

Tivoli er nemlig ved at lægge sidste hånd på deres nyeste forlystelse, 'Villa Vendetta', der er Danmarks første permanente scaryhouse, hvor gæsterne skal have sat en skræk i livet. 

Men Tivoli mangler 'beboere' til Villa Vendetta, og derfor leder de efter gedigne uhygge-spredere, der skal være en del af en 'familie, der gennem generationer har arbejdet i Tivoli, men på det seneste er blevet glemt, hvilket har forvandlet dem til en flok galninge, som nu bor i Villa Vendetta i H.C. Andersen Slottets kælder.'

Uhyggelig energi

Tivoli håber at finde skuespillere og performere til rollerne. 

- Vi leder efter karakterer, der kan skræmme, overraske og være scary med et særligt Tivoliglimt i øjet. Alt fra performere, der er skræmmende høje til skræmmende lave. Vi vil gerne se en kort video fra skuespillerne og performerne, der er interesserede i jobbet, hvor de viser, hvad de kan. De skal kunne udsende den her uhyggelige energi, vi kender fra gyserfilm, og gerne uden de behøver at gøre alt muligt ekstra, siger skuespiller og caster Susanne Breuning. 

Det eneste det kræver er at man optager en video med sig selv og sender den til Tivoli senest d. 15 marts. 

Der er ikke sat endelig åbningsdato på Villa Vendetta, men det bliver i løbet af sommeren 2021.