Endelig vender Kulturnatten tilbage: Her er seks ting, du ikke må gå glip af

Kulturnatten vender tilbage fredag den 15. oktober klokken 18, hvor næsten 250 kulturinstitutioner inviterer indenfor til særarrangementer.

Ligesom kulturtilbuddene led under coronapandemien, gjorde Kulturnatten det også. 

Sidste år var arrangementet aflyst, men på fredag er det endelig muligt at tage på rundtur hos de københavnske kulturinstitutioner og se byen i et andet lys, når Kulturnatten nok engang finder sted fra klokken 18.

Det er Foreningen Kulturnatten der står bag arrangementet, og den drives uden statslig og kommunal støtte. Desuden bruges et eventuelt overskud på aftenen til at gennemføre kulturelle arrangementer til næste års kulturnat.

For at deltage på aftenen og få adgang til kulturinstitutionerne der medvirker, kræver det et kulturpas, hvis man er over 12 år.

Et kulturpas koster 95 kroner og foruden adgang til de næsten 250 særlige kulturtilbud inkluderer passet også fri transport med bus, tog og metro i hovedstadsområdet fra klokken 16-04.

Vi har herunder samlet et lille udvalg af de mange arrangementer, der er værd at besøge denne aften. Hele programmet kan ses på kulturnatten.dk.

Besøg Den Danske Frimurerorden

Se Dronningens repræsentationslokaler på Christiansborg Slot

Kør med personaletoget under Rigshospitalet

Se Axelborgs hemmelige taghave

Især for børn: Oplev Zoologisk Haves Pandaanlæg

Især for børn: Gå under jorden på Christiansborg