Efter uroligheder: En visitationzone ophører - en anden forlænges

Københavns Vestegns Politi har valgt at ophæve deres visitationzone i Ishøj, mens Københavns Politi har valgt at forlænge en zone.

Københavns Vestegns Politi har besluttet, at der ikke længere er risiko for sammenstød mellem kriminelle grupperinger i Ishøj og ophæver derfor visitiationzonen i området.

Det sker klokken 18 mandag aften, skriver politiet i en pressemeddelelse. 

Politiet vurderer dog fortsat, at der er en konflikt mellem kriminelle grupperinger i dele af det storkøbenhavnske område.

- Vi følger fortsat situationen nøje i et tæt samarbejde med politikredsene i København og Midt- og Vestsjælland og er parate til at indføre en ny visitationszone med kort varsel, hvis behovet opstår, siger politidirektør Kim Christiansen, Københavns Vestegns Politi.

Visitationszonen blev indført dagen efter, at to 22-årige mænd blev ramt af skud på Gildbrovej, hvorunder den ene mistede livet.

Københavns Politi forlænger

Samtidig har Københavns Politi valgt at forlænge en af deres visitationzoner til den 25. november klokken 18, da det her vurderes, at der fortsat er en igangværende konflikt mellem to kriminelle grupperinger.

Der er tale om et område, der er afgrænset af Nørrebrogade – Fælledvej – Nørre Allé – Universitetsparken – Lersø Parkallé – Tuborgvej – Tomsgårdsvej – Frederikssundsvej – Nordre Fasanvej – Hillerødgade – Nørrebrogade. 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

Tre 16-årige kører galt i Værløse.

Tre 16-årige kørte galt i nat: Føreren havde sprit i blodet og kørte i sin mors bil

Politibil 112

Politi sigter 40 personer for at overtræde forsamlingsforbud

politi undersøger skyderi i ishøj

Politi undersøger muligt skyderi ved haveforening

Skønhedsklinikken Cliuniq

Skønhedssalon sigtet for niende gang for at holde åbent

København

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere