Efter massiv kø i Tivoli: "Vi kigger på forskellige løsninger"

Der var store køer foran Tivoli, da de lørdag valgte at lukke for indgangsportene. Forlystelsesparken vil nu se på, om man kan gøre noget anderledes.

Der skal findes nye løsninger på problemerne med for mange mennesker og lange kører.

Sådan lyder det fra Tivoli, efter forlystelsesparken lørdag måtte lukke deres indgange for at sikre, at coronarestriktionerne kunne overholdes.

- Vi kigger selvfølgelig på forskellige løsninger. Vi kigger på, om man kan booke på forhånd. Vi vil også gerne prøve at se, om vi kan fordele gæsterne, så de kan komme i hverdagene i forhold til at komme i weekenderne. Det kan være, man kan give nogle gode tilbud i hverdagene, så det er mere attraktivt at komme i hverdagene, lyder det fra Kasper Schumacher.

Indgangene til forlystelsesparken var sammenlagt lukket i tre timer, da alt for mange mennesker stod i kø.

Det er ikke første gang, at Tivolis mange besøgende skaber problemer.

I oktober klagede flere gæster over, at forlystelsesparken havde lukket alt for mange mennesker ind, så det ikke var muligt at holde afstand.  

Lørdag var det dog ikke problemer med for mange mennesker inde i selve Tivoli, der var det største problem, men derimod de mange mennesker, der ventede på at komme ind.

Det er et fælles ansvar

Ifølge Tivoli er det ikke kun forlystelsesparken selv, der har et ansvar for, at coronarestriktionerne bliver overholdt.

- Vi gør, hvad vi kan med skiltning og personale, og så er det selvfølgelig også vigtigt, at alle gæsterne også hjælper os, siger Kasper Schumacher.  

Spørger man Tivolis gæster, er de enige i, at det er et fælles ansvar, at retningslinjerne ikke bliver brudt.

- Jeg synes helt klart, at det er folk selv, der har et ansvar, for de kan jo godt gå igen, hvis de føler sig for utrygge, eller synes det er for meget. Men det er også fint, hvis der er nogen, der holder en lille smule kontrol med det fra Tivolis side, lyder det blandt andet fra Madeleine Brogen, der søndag var gæst i Tivoli.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Coronavirus

Coronavirus grafik vaccine

Få overblikket: Her er regeringens vaccineplan

Den tyrkiske moske i Brøndby

Moskeer i Brøndby stopper al aktivitet på grund af Covid-19: "Vi har også et ansvar"

Vaccine pressemøde

Første vacciner forventes i december

20201007-153428-l-1920x1280we.jpg

Pressemøde kl. 18.00: Plan for corona-vaccination

København

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere