Drive-in koncerter i lufthavnen: Oplev en ny form for live-oplevelser

Koncertarrangøren Live Nation har måtte aflyse samtlige koncerter i både april og maj måned - nu lancerer de ny koncertform for at give koncerthungrende musikoplevelser.

Der er godt nyt til alle, der elsker koncerter, comedy og familieunderholdning - men fortsat ønsker at holde sig på sikker afstand af andre mennesker i denne corona-tid.

Fra i dag den 13. maj åbner Live Nation nemlig billetsalget til en række drive in-koncerter og arrangementer, der afholdes på en gabende tom parkeringsplads i Københavns Lufthavn.

Lufthavnen: Det giver god mening

Det er første gang nogensinde, at lufthavnens arealer benyttes til koncert.

- Vi lever af - sammen med gode samarbejdspartnere - at give mennesker muligheder for at få gode oplevelser og spændende rejser. Lige nu er det jo lidt svært i den aktuelle sundhedskrise, men til gengæld kan vi være med på artisternes rejse tilbage til publikum. Vi er jo Danmarks centrum for både længsel og gensynsglæde, så derfor er vi glade for at kunne stille vores faciliteter til rådighed for arrangementet, siger Peter Krogsgaard, er er kommerciel direktør ved Københavns Lufthavn, i en pressemeddelelse.

Arrangementerne afvikles mellem 20. maj og 1. juni.

Se programmet for Drive in LIVE her:​​​​​

Ifølge Live Nation er der “god grund til at smile” til nyheden om, at det alligevel bliver både forår og sommer med store liveoplevelser i Danmark - selvom oplevelsen bliver en anden uden fællessang på gulvet eller kø til baren.

Ved alle koncerter og arrangementer skal publikum nemlig blive siddende i bilen, og Live Nation oplyser, at oplevelsen er designet til at overholde alle officielle anbefalinger fra Sundhedsstyrelsen.

Høj scene, 600 biler og tre gigantiske storskærme

Det betyder også, at man som kørende publikum vil opleve at være længere væk fra scenen end ved en traditionel koncert.

Derfor er scenen bygget ekstra høj, så udsynet bliver bedst muligt. Samtidig skal tre storskærme gøre oplevelsen ekstra god, lyder det.

quote Danskerne hungrer efter koncerter og familieunderholdning, nu hvor alle forårets arrangementer er aflyst.

Christian Krage, Live Nation Danmark

Ved alle arrangementer vil der være plads til omtrent 600 biler, som alle kan høre lyden gennem deres bilradio.

- Danskerne hungrer efter koncerter og familieunderholdning, nu hvor alle forårets arrangementer er aflyst. Så ’DRIVE IN – LIVE’ er en ny måde at bringe de gode oplevelser ud til danskerne på, hvor vi stadigvæk tager hensyn til alle de officielle anbefalinger, siger Christian Krage fra Live Nation Danmark.

Og hvad er så prisen for sådan en oplevelse, spørger du måske.

Den vil variere, lyder svaret - men sikkert er det, at man betaler per bil - så hvis du har fyldt alle sæder op, bliver prisen per snude billigere.

Alkoholfri “bar” og stort line-up

Køen til baren bliver samtidig erstattet af alkoholfri drikkevarer og snacks.

Den endelige række af kunstnere, som skal slå deres folder på parkeringspladsen ved lufthavnen bliver med et par store navne på plakaten.

Både Mads Langer, Annika Aakjær, Claus Hempler, Teitur, Malk de Koijn og L.O.C. bliver en del af konceptet, som foruden København også kommer til at køre i både Herning, Odense, Aalborg og Aarhus.

Desuden vil den frække stjerne Onkel Reje fra DRs børnekanal Ramasjang og Danmarks mest lyttede radioprogram Mads & Monopolet også være blandt de arrangementer, som kan opleves.

’DRIVE IN – LIVE’ konceptet er et samarbejde mellem Københavns Lufthavn, Live Culture, Kulturaktører i Aalborg, MCH Herning og Live Nation Danmark.

Kort nyt