Distortion udvider med store gadefester: Her er det fulde program til Distortion

Langebro, Rådhuspladsen og Vesterbro bliver de tre centrale områder for den nye del af gadefesten med store scener og et kæmpe line up. Her kan du se det fulde program til Distortion.

Den københavnske gadefestival Distortion nærmer sig, og arrangøren bag præsenterer drypvis en række forskellige pop up events og koncerter. 

Faustix, Outlandish og TooManyLeftHands er blandt mange andre store navne på plakaten, når Distortion til sommer udvider den populære gadefest med en række nye og store gadefester til Distortion X.

- Det er en stor ændring vi laver. Vores vilde scener bliver endnu federe og samles i områder under navnet Distortion X. Samtidig bliver den velkendte gratis gadefest på Vesterbro mere afdæmpet, siger Daniel Toghill, der er festivalchef.

Scenerne fra de normale Distortion-fester bliver simpelthen samlet på tre større lokationer på Langebro, Rådhuspladsen og Vesterbro.

Her kan man få deciderede festival-vibes med en musikprofil, som kredser om hip hop, EDM, house og trance med både artister fra Danmark og udlandet.

Målet er at skabe en bedre musikoplevelse til Distortion X, hvor mange tidligere har oplevet, at pladsen har været for trang ved mindre scener i gadebilledet.

Men det er ikke kun musik, der er programmet. Der vil også være noget for madøre, hundeelskere og børnene. Det sker ved under navnet ActionHygge, der er en serie af begivenheder for dem, som holder af mere intime, hyggelige og fordybende aktiviteter.

- ActionHygge skal skabe magiske og spontane øjeblikke – og give byfesten mere charme. København er en by, som både er fin og folkelig på samme tid. Det er en ret sjælden blanding, som vi bør være stolte af. Det er Actionhygges formål at iscenesætte og fremhæve det, forklarer festivalens grundlægger Thomas Fleurquin.

Her kan du se det fulde program til Distortion:

Onsdag 1. juni

Torsdag 2. juni

Fredag 3. juni 2022