Comedy Zoo hårdt ramt af corona-krisen: Til efteråret kan vi forhåbenligt grine af det

Comedy Zoo åbnede 1993 i Boltensgaard som Danmarks første egentlige Comedy Club. I 1998 flyttede klubben til knabrostræde, hvor den har været lige siden.

De første 25 år af klubbens levetid har stedet været ejet af Bookingbureauet Funny Business Inc., men for to år siden blev Comedy Zoo solgt til en række kendte komikere. Klubbens nye ejerkreds er Michael Schøt, Thomas Hartmann, Dan Andersen, Anders Fjelsted og Torben Chris, der sammen med den tidligere bestyrer Martin Andersen købte beværtningen på Knabrostræde i det indre København.

Den nye ejerkreds drømte i sin tid om at gøre stedet til et mindre formelt spillested, hvor nye idéer og koncepter kunne afprøves. Ombygningen har taget dem cirka to år og næsten hele budgettet, men endelig blev det færdigt. Nu så det endelig ud til, at Comedy Zoo skulle have sorte tal på bundlinjen

 Så ramte coronakrisen i hele landet, og dermed lukkede alle beværtninger, og dermed også Comedy Zoo, ned. Stedet nåede at køre ordenligt i to måneder inden nedlukningen. Og derfor har de nu svært ved at betale banken det, de skylder.

Anders Fjelsted forklarer til TV 2 lorry:

- Hvis hjælpepakker dækker lønninger og husleje, så går vi næsten i nul. Men så må vi se, hvor længe banken vil vente på deres penge.

Comedy Zoo ønsker nemlig at undgå at være en af de virksomheder, der fyrer ansatte eller sender dem hjem uden løn.  

Comedy klubben har tidligere opfordret på deres Facebook-side til at købe gavekort til fremtidige shows, og her oplevede de massiv opbakning fra det comedyglade publikum.

Men håbet for den danske comedyscene er ikke helt tabt. Dan Andersen pointerer, at ud fra formlen "tragedie + tid", så har de danske komikere en guldgrube af gode jokes efteråret.   

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Kultur

genforening galvmaleri

Kulturorganisation vil lave gavlmaleri i København gratis - men mangler en husgavl

20_percent

playOplev i weekenden: Plant foråret frem

Roskilde Festival Foto Maria Albrechtsen MortensenRitzau Scanpix

Sommeren for festivalerne er usikker – Roskilde forventer 'mellem 20 og 25 procent aflysninger'

Greve Svømmehal

Vestegnen får ny svømmehal til 130 millioner kroner

København

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere