Brand ved Lagkagehuset i nat - bagere evakueret

En brand brød natten til tirsdag ud i et ejendomskompleks, der huser flere virksomheder – heriblandt Lagkagehuset og en daginstitution.

Hovedstadens Beredskab modtog natten til tirsdag en melding om en brand i en ejendom på Amerikavej på Vesterbro i København.

Ejendommen huser blandt andet et af Lagkagehusets bagerier, som leverer brød til kædens mange butikker.

Seks brandkøretøjer blev sendt frem til stedet, hvor det viste sig, at branden var brudt på en af de øvre etager, hvor Lagkagehusets bageri holder til.

- Branden er formentlig opstået i ventilationsanlæg. Der er tale om et stort ejendomskompleks med en masse virksomheder og en daginstitution. En del røg havde spredt sig til daginstitutionen på etagen nedenunder, siger Michael Jonsen, vagthavende operationschef hos Hovedstadens Beredskab.

Michael Jonsen kan oplyse, at ingen personer kom til skade, og at det sidste brandkøretøj har forladt stedet her til morgen omkring otte-tiden.

Københavns Politi oplyser til TV 2 Lorry, at der er sket omfattende skader på bygningens tag og øverste etage. Brandtekniske undersøgelser skal fastslå den endelige brandårsag

TV 2 Lorry har været i kontakt med Lagkagehuset, som bekræfter, at der har været en brand, men at den ikke nåede deres bageri. 

Dog blev alle deres bagere evakueret.

- Branden er sket øverst i bygningen, hvor vores bageri holder til, men den nåede ikke til os. Bygningen blev evakueret, det gælder også alle vores bagere, og dette oven i vand-gener gør, at vi desværre måtte skuffe nogle morgenfriske københavnere, der gik forgæves efter friskbagt morgenbrød. Vi satser på, at bageriet er tilbage i topform allerede i dag, siger Peter Warberg, som er PR- og kommunikationsmanager i Lagkagehuset, til TV 2 Lorry.

Hovedstadens Beredskab modtog anmeldelsen om branden klokken 04.24.

 
 
Foto: Presse-fotos.dk
 
 
Foto: Presse-fotos.dk
 
 
Foto: Presse-fotos.dk
 
 
Foto: Presse-fotos.dk
 
 
Foto: Presse-fotos.dk

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

Efterlyst mand

23-årig mand anholdt og sigtet for voldtægt i Nordsjælland

Indsats ved Buresø

Stort samarbejde skal sikre nye brandbiler til Nordsjælland

Ambulance

Voldsom arbejdsulykke - mand faldt seks meter ned

klam fyr

Politiet efterlyser mand, der holdt kvinde fast - havde muligvis seksuelt motiv

København

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere