Ny bilbrand: Toyota stod i lys lue i Rødovre

En bølge af bilbrande er rullet over Københavnsområdet siden slutningen af august. Sent mandag aften blev endnu en bil afbrændt - denne gang i Rødovre.

Hovedstadsområdet har været plaget af bilbrande siden slutningen af august.

quote Vi formoder, at den er påsat. Det er sjældent, at der bare går ild i biler uden grund

Mikkel Clausen, vagtchef hos Københavns Vestegns Politi

De seneste uger har brandene været aftaget, men i nat blev endnu en bil brændt af vest for København. Det bekræfter Københavns Vestegns Politi overfor TV 2 Lorry.

- Vi får en melding kl 23.23 om at der er brand i en bil på Tårnvej i Rødovre, siger vagtchef hos Københavns Vestegns Politi, Mikkel Clausen, og fortsætter:

- Da vi kommer ud på stedet, kan vi se, at det er en Toyota Aygo, som er udbrændt, og der viser sig at være mindre skader på bilen ved siden af.

Politiet oplyser, at bølgen af bilbrande lader til at være aftaget i politikredsen. Alligevel efterforskes sagen som en påsat brand. 

- Vi formoder, at den er påsat. Det er sjældent, at der bare går ild i biler uden grund. Der er også knust en rude, men vi ved ikke hvorfor endnu - om det er i forbindelse med ildspåsættelse af bilen eller på grund af branden, siger Mikkel Clausen.

Politiet er nu i gang med at udføre tekniske undersøgelser på bilen, der skal vise, hvorvidt en person bevidst har startet branden. 

- Vi har selvfølgelig været der for at optage rapport på den. Vi har haft hunde ude også, men det gav ingenting, siger vagtchefen og fortsætter:

- Nu bliver der efterforsket i tid og sted og hvem der ejer bilen. Og ellers skal det være de kriminaltekniske spor, som der arbejdes på i øjeblikket. Men det er lidt svært, for der blev ikke fundet nogle spor på det stedet.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

Bomberør

17-årig risikerer forhøjet straf for at skyde med bomberør mod tre betjente

Kvinde overfaldet Tisvildeleje

Tidligere patient erkender dødelig vold mod læge

kvinde overfaldet tisvildeleje

Tidligere patient tiltalt for at dræbe læge - nu begynder retssagen

Togpåkørsel Espergærde

Togtrafik lagt ned efter personpåkørsel

Rødovre

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere