Ny bilbrand: Toyota stod i lys lue i Rødovre

En bølge af bilbrande er rullet over Københavnsområdet siden slutningen af august. Sent mandag aften blev endnu en bil afbrændt - denne gang i Rødovre.

ARKIVFOTO: Her fra en bilbrand i Herlev Foto: alarm112danmark.dk

Hovedstadsområdet har været plaget af bilbrande siden slutningen af august.

Vi formoder, at den er påsat. Det er sjældent, at der bare går ild i biler uden grund

Mikkel Clausen, vagtchef hos Københavns Vestegns Politi

De seneste uger har brandene været aftaget, men i nat blev endnu en bil brændt af vest for København. Det bekræfter Københavns Vestegns Politi overfor TV 2 Lorry.

- Vi får en melding kl 23.23 om at der er brand i en bil på Tårnvej i Rødovre, siger vagtchef hos Københavns Vestegns Politi, Mikkel Clausen, og fortsætter:

- Da vi kommer ud på stedet, kan vi se, at det er en Toyota Aygo, som er udbrændt, og der viser sig at være mindre skader på bilen ved siden af.

Læs også Overblik: Så mange bilbrande har ramt København

Politiet oplyser, at bølgen af bilbrande lader til at være aftaget i politikredsen. Alligevel efterforskes sagen som en påsat brand. 

- Vi formoder, at den er påsat. Det er sjældent, at der bare går ild i biler uden grund. Der er også knust en rude, men vi ved ikke hvorfor endnu - om det er i forbindelse med ildspåsættelse af bilen eller på grund af branden, siger Mikkel Clausen.

Politiet er nu i gang med at udføre tekniske undersøgelser på bilen, der skal vise, hvorvidt en person bevidst har startet branden. 

Læs også 10 bilbrande har plaget hovedstadsområdet i weekenden

- Vi har selvfølgelig været der for at optage rapport på den. Vi har haft hunde ude også, men det gav ingenting, siger vagtchefen og fortsætter:

- Nu bliver der efterforsket i tid og sted og hvem der ejer bilen. Og ellers skal det være de kriminaltekniske spor, som der arbejdes på i øjeblikket. Men det er lidt svært, for der blev ikke fundet nogle spor på det stedet.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik