Welcome to København

Københavns Kommune gør klar til den årlige reception for internationale tilflyttere

Welcome!  

De kommer fra nær og fjern. De skal finde sig til rette i en fremmed by i et fremmed land. Og i eftermiddag vil Københavns Kommune give dem en hjælpende hånd, når den holder "Welcome Reception" for op imod 1.000 internationale tilflyttere.

Wilkommen!

Det er kultur- og fritidsborgmester Carl Christian Ebbesen (DF), der byder de internationale tilflyttere velkommen. Og så står foreninger, biblioteker, museer og kulturhuse klar med en smagsprøve på deres tilbud til borgerne. De kan indtages sammen med en omgang rådhuspandekager.

добро пожаловать

-Fritidslivet er en vigtig vej til socialt fællesskab. Det er her, man i høj grad stifter nye bekendtskaber og udvider sit netværk. Jeg ser især frem til at fortælle de nye københavnere om foreningslivet, som jo er en meget dansk tradition, der i høj grad binder folk sammen. Derfor glæder det mig, at vi igen i år kan byde vores nye medborgere velkommen ved en stor reception,” meddeler kultur- og fritidsborgmester Carl Christian Ebbesen.

Bienvenida!  

Uppercut Dance Theater byder på underholdning, og det er International House Copenhagen under Københavns Kommune, der har arrangeret.

 

 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

John Schmidt Andersen

Før ville ingen investere i Vinge – nu står kommune med flere tilbud på hånden

40_percent

playSverige åbner grænsen for skilsmissebørn med ledsager

rungsted havn

Medarbejder sendt hjem efter sag om svindel i Rungsted Havn

opholdsforbud på christiania

Christiania lukker sig selv med hegn efter opholdsforbud

København

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere