Vrede AGF-fans boykotter FCK-kamp

AGFs fans vil boykotte mødet med FC København i Parken på grund af utilfredshed med placeringen af udebaneafsnittet på mesterholdets stadion.

Det er ikke længe siden FCK og AGF mødtes sidst. Det skete den 5. maj, hvor finalekampen i DBU Pokalen skulle afgøres mellem storbyholdene i Telia Parken på Østerbro.

Dengang havde op mod 20.000 aarhusianske fodboldfans indtaget lægterne på FCKs hjemmebane - men sådan kommer det ikke til at se ud, når de to klubber mødes igen den 29. maj.

Det skyldes, at AGFs fans er sure på det nykårede danske mesterhold, da udebaneafsnittet i parken er blevet flyttet, skriver Aarhus Stiftstidende.

Hidtil har udehold haft plads i området D1, men gæsternes fans må nu tage til takke med afsnittet A11, hvilket tilsyneladende har skabt så meget vrede i AGFs officielle fanklub, at man ikke ønsker at stille op.

- A11 er på alle tænkelige måder et helt forfærdeligt sted at placere fans. Det er placeret øverst oppe, ude i hjørnet, på den ene langside. Man er meget langt fra grønsværen - som i Aarhus - og lyden vil være derefter og ikke nå ned til spillerne, skriver AGFs officielle fanklub blandt andet i en pressemeddelelse, oplyser avisen.

De mange fans mener, at det hæmmer opbakningen til hjemmeholdet, at de lige så godt kan blive hjemme - og i protest opfordrer de derfor til netop det.

- Vi finder det dybt beklageligt, at FC København på denne måde fratager os alle muligheden for at skabe en festlig ramme og på bedste måde være med til at profilere dansk fodbold, skriver fanklubben og fortsætter lidt efter:

- Vi har på grund af den ringe placering og de ringe muligheder, denne placering giver os for at bakke AGF op, valgt at aflyse turen til Parken. Samtidig opfordrer vi AGF-fans til helt at udeblive fra kampen i Parken 29. maj, men understreger, at det selvfølgelig er folks eget valg.

 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Sport

F C Nordsjælland

FC Nordsjælland får ny udenlandsk ejer

Alexander Aslak Nørgaard

Birkerød-svømmer sætter dansk svømmerekord i DM-triumf

Viktor Fischer, FCK

Smitteudbrud hos FCK: Nu er seks spillere ude med corona

Jonas Wind

FCK-profiler testet positive for coronavirus

København

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere