Voldsomt røveri: Strammede bælte om halsen på offer

Fire røvere efterlyses efter et særdeles groft røveri i nat.

En 33-årig mand kom i nat gående på Sværtegade i København, da fire røvere lokkede ham ind i en mørk og ældre Skoda Fabia og kørte afsted med ham. 

Bilen stoppede på Kløvermarksvej på Amager, og her forsøgte de fire røvere at tage den 33-åriges mobiltelefon og hævekort fra ham med vold. 

-  De tildeler ham slag og spark. Det er afstumpet vold for et mindre udbytte. Det er slet ikke i orden, siger politikommissær ved Københavns Politi, Bo Hass Jensen, til TV2 Lorry.

Det var hovedsagligt mandens hævekort, røverne var interesserede i, og da han ikke ville oplyse koden til kortet, optrappedes volden. Enten huskede han forkert eller også gav han den forkerte kode med vilje, men det opdagede røverne, forklarer Bo Hass Jensen. 

- De strammer et bælte om halsen på ham. Det er jo potentielt livsfarligt, og han har meget tydelige mærker på halsen efter bæltet, siger han til TV2 Lorry. 

Det 33-årige offer blev efter røveriet indlagt på hospitalet, hvor han lige nu gennemgår en række undersøgelser. Ifølge Københavns politi har han det efter omstændighederne godt og vil blive udskrevet i dag.

Politiet håber nu, at offentligheden kan hjælpe med at finde frem til røverne bag det grove overfald. Kan man genkende nogle af personerne på overvågningsbillederne herover, så sidder politiet klar til at tage imod henvendelser på telefon 114. 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

Politiet til stede ved Nordsjællands Hospital i Hillerød

Formodet rockerdrabsmand fængslet i fire uger

Risbjergvej Hvidovre

Mand blottede sig for børn i ti år - tip fra lokale fældede ham

Politiet til stede ved Nordsjællands Hospital i Hillerød

Politi anholder banderelateret mand for drab i Hillerød

POLITI BAGSVÆRD3

Hundelufter overlever skudangreb nær sit hjem i Bagsværd

København

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere