Volbeat skriver historie i aften: Spiller for 48.000 i Parken

Aldrig før har et dansk band fyldt nationalstadionet op – og det bliver det dyreste show på hele turneéen, lover bandet.

Det er intet mindre end et stykke danmarkshistorie, når det danske heavy metal-band Volbeat lørdag aften går på scenen i Parken på Østerbro i København. Det er nemlig første gang, nogensinde, at et dansk navn har givet koncert på nationalstadionet.

quote Vi må gerne udtrykke stolthed over, at vi alene kan samle så mange mennesker, også selv om man skal passe på med at sige den slags i Danmark, hvor janteloven jo trives

Michael Poulsen, forsanger og guitarist, Volbeat

De 48.000 billetter er for længst solgt, og forsanger og guitarist Michael Poulsen glæder sig.

- Vi må gerne udtrykke stolthed over, at vi alene kan samle så mange mennesker, også selv om man skal passe på med at sige den slags i Danmark, hvor janteloven jo trives, siger han til Jyllands-Posten lørdag.

Lover god lyd

Netop Parken har jævnligt mødt kritik for lyden – og det er Michael Poulsen helt opmærksom på. Det er ”en svær størrelse”, siger han - og lover, at showet bliver turnéens dyreste.

- Lyde er ligesom ikke et stykke mad. Det smager ikke ens for alle. Men vi gør i hvert fald alt for, at lyden skal være i top. Så vi kommer ikke med en sølle mikserpult, der er blevet brugt på langt mindre spillesteder. Vi kommer med udstyr, der er gearet til et stort sted som Parken, lover Michael Poulsen.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Kultur

Greve Svømmehal

Vestegnen får ny svømmehal til 130 millioner kroner

Verdens største vikingeskib bliver sat op på Nationalmuseet

playVerdens længste vikingeskib er tilbage efter togt

franciskarosekilde

playKøbenhavns Kommune vil skrue ned for nattelivet med færre bevillinger efter midnat

Køge Kyst_Foto_Michael Levin 2020 (1)

Skal din kommune have årets arkitekturborgmester?

København

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere