Volbeat skriver historie i aften: Spiller for 48.000 i Parken

Aldrig før har et dansk band fyldt nationalstadionet op – og det bliver det dyreste show på hele turneéen, lover bandet.

Foto: Katrine Emilie Andersen - Scanpix

Det er intet mindre end et stykke danmarkshistorie, når det danske heavy metal-band Volbeat lørdag aften går på scenen i Parken på Østerbro i København. Det er nemlig første gang, nogensinde, at et dansk navn har givet koncert på nationalstadionet.

Vi må gerne udtrykke stolthed over, at vi alene kan samle så mange mennesker, også selv om man skal passe på med at sige den slags i Danmark, hvor janteloven jo trives

Michael Poulsen, forsanger og guitarist, Volbeat

De 48.000 billetter er for længst solgt, og forsanger og guitarist Michael Poulsen glæder sig.

- Vi må gerne udtrykke stolthed over, at vi alene kan samle så mange mennesker, også selv om man skal passe på med at sige den slags i Danmark, hvor janteloven jo trives, siger han til Jyllands-Posten lørdag.

Lover god lyd

Netop Parken har jævnligt mødt kritik for lyden – og det er Michael Poulsen helt opmærksom på. Det er ”en svær størrelse”, siger han - og lover, at showet bliver turnéens dyreste.

- Lyde er ligesom ikke et stykke mad. Det smager ikke ens for alle. Men vi gør i hvert fald alt for, at lyden skal være i top. Så vi kommer ikke med en sølle mikserpult, der er blevet brugt på langt mindre spillesteder. Vi kommer med udstyr, der er gearet til et stort sted som Parken, lover Michael Poulsen.

Læs også Volbeat udsolgt på 10 minutter

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik

Kulturkalenderen

Hvad sker der i Lorryland i dag?