Vittig efterlysning fra politiet: Klatretyven og skønjomfruen

Yngre mand kravler op ad nedløbsrør og stjæler zink-statue til 75.000 kroner

Det kunne være gået grueligt galt, da en yngre mand  en meget tidlig morgen passerede gennem Jorcks Passage i det indre København. For på sin tur gennem passagen, kastede han sig ud i noget, Københavns politi beskriver som et romantisk erobringstogt.

Vi tillader os at citere politiets vittige og noget anderledes beskrivelse af hændelsesforløbet.

-En tidlig morgenstund den 7. maj i år gjorde en halvfuld ung mand kur til en skønjomfru på taget i Jorcks Passage i København. Efter at have prøvet at charme hende ned fra taget med varme blikke, måtte han dog sande, at den smukke ungmø ikke var lige sådan at erobre. Men han lod sig ikke slå ud. Han klatrede rask 3-4 meter op ad et nedløbsrør for at komme op til sin udkårne. Her slog han fødderne væk under hende og mistede selv fodfæstet på vej ned. Parret faldt et par meter ned på det hårde stengulv, hvor de landede uskadt i hinandens arme. Derpå tog han skønjomfruen over skulderen og bar hende væk. Overraskelsen har nok været stor, da den unge mand vågnede senere op ad dagen og opdagede, at hans skønjomfru var en zinkfigur til en værdi af 75.000 kr. 

Siden er både den unge mand og den kostbare zinkfigur som sunket i jorden. Men Københavns politi vil meget gerne høre fra folk, der eventuelt har lagt mærke til, at en yngre mand i deres bekendtskabskreds har indledt en affære med en zinkfigur - for så kan det jo være, at hun kan komme tilbage på sin rette plads igen.

Har du set eller kender du den romantiske klatretyv, så kontakt Københavns Politi på tlf.: 114 eller 3314 1448

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

Politiet til stede ved Nordsjællands Hospital i Hillerød

Formodet rockerdrabsmand fængslet i fire uger

Risbjergvej Hvidovre

Mand blottede sig for børn i ti år - tip fra lokale fældede ham

Jyllingevej eksplosion pizzeria

Tre unge mænd dømt for at sprænge pizzeria i luften med bombe

Politiet til stede ved Nordsjællands Hospital i Hillerød

Politi anholder banderelateret mand for drab i Hillerød

København

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere