Vesterbro hyldes i udlandet: Et af verdens fedeste kvarterer

Vi er helt enige. Vesterbro ER skøn.

Istedgade og Kødbyen, små designer butikker og hyggelige caféer, cool 'street art' og vibrerende vibes. Vesterbro bliver hyldet som et af verdens mest cool kvarterer af den populære rejseguide Lonely Planet. 

- Takket være sin farverige historie og til trods for den stigende popularitet er Københavns mest cool kvarter lykkes med at opretholde sin kant. Her findes noglet af byens bedste gadekunst og pulserende Vesterbro er fyldt med fede små selvstændige butikker, gademarkeder, restauranter og barer, skriver Lonely Planet. 

Dermed er Vesterbro nu på listen sammen med ni andre kvarterer i verden blandt andet Sunset Park i New York, The Triangle i Lissabon og Seongsu-dong i Seoul. 

Kom sulten til Vesterbro

Lonely Planet har især lagt vægt på al den gode mad og drikke, som man kan få på Vesterbro. Guiden anbefaler, at man kommer sulten til byen, for der er mange steder at få et lækkert måltid og en lille øl.

De fremhæver caféer som Granola på Værnedamsvej og Mad og Kaffe på Sønder Boulevard - til en "mean brunch". Og anbefaler Kødbyen som et hipt kvarter.

Foodies blive peget i retning af Vesterbrogades nye madmarked WestMarket, hvor man både kan snuppe mad med hjem, handle ind til aftensmaden eller blive og spise. 

Øl-fans bliver anbefalet at besøge de lokale brygmestre Mikkeller of Fermentoren.  

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Livsstil

MVI_5243.00_15_09_24.Still001

playFiskeri i Københavns Havn er blevet et corona-hit

Vinterbadning(8)

playMallu er hoppet på iskold coronadille: Få de bedste fif

Kim(3)

Issejlere på tynd is i Nordsjælland

Tøjet længe leve 22

playMalene ejer kun 40 stykker tøj: Her er hendes guide

København

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere