Verdensstjerne gæster Tivoli: Spiller eneste koncert i Skandinavien

Tivoli kalder selv bookingen af verdensstjernen Solange for et 'cherry on top' for havens 175-års jubilæum. Koncerten er den eneste i Skandiavien i år.

Soul-sangerinden Solange gæster Tivoli på 175-års fødselsdagen til august. Foto: Ida Marie Odgaard - Ritzau Scanpix

Musikprogrammet er langt fra let til bens i den gamle have midt i København.

Tivoli har netop offentliggjort en sand monsterbooking i form af den amerikanske R'n'B- og soul-stjerne Solange - som de eneste i Skandinavien får Tivoli besøg af Beyoncés lillesøster.

Koncerten sker den 15. august på Plænen i Tivoli og er ifølge Tivoli selv en 'ekstra gave til alle musikelskende københavnere og turister'. 

Læs også Tivoli laver Fredagsrock-udskiftning kort før koncert

Ifølge underdirektør for Kultur i Tivoli, Nikolaj Koppel, er koncerten også noget af et scoop - og så endda på Tivolis fødselsdag: 

- Solange hører til på øverste hylde – ikke bare inden for amerikansk R'n'B, men inden for popmusikken i det hele taget. Hun besidder en af tidens mest virtuose og vedkommende stemmer, og vi er stolte over at kunne give københavnerne og turister denne koncert som gave på selve den dato, Tivolio fejrer sin 175-års fødselsdag. 

Senest Solange gæstede Danmark var i 2017 i Arena-teltet på Roskilde Festival. Her skortede det ikke på stjerner blandt anmelderne. Nu får danskerne endnu en chance for at opleve verdensstjernens bløde soulstemme og svedige R'n'B-beats. 

Læs også Tivoli fejres med eventyrlig kæmpeparade

Koncerten starter klokken 22.00 den 15. august og er gratis for de gæster, der har købt billet til haven. Vil man ekstra tæt på sangerinden, kan man købe billetter til Inner Circle-området på Plænen.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik

Kulturkalenderen

Hvad sker der i Lorryland i dag?