Velbekomme: Insekter hitter i madlavningen

Søndagsmagasinet jager i denne uge regionens insekter - altså de spiselige af slagsen - og smager på sagerne.

En omelet med larver eller en helstegt fårekylling? Noget der sætter mundvandet i gang?

Det er det åbenbart hos mange mennesker og især i hovedstaden.

I denne uge følger Søndagsmagasinet tre forskellige initiativer, der alle har fokus på insekter i madlavningen.

Blandt andet en kok, der laver Danmarks første kogebog med insekter. Så besøger vi også landets første fårekyllingefarm i en kælder i Københavns nordvestkvarter og endelig laver vi mad sammen med en insekt-madblogger.

Se en appetitvækkende teaser i videoen neden under og se hele udsendelsen kl. 19.30 på søndag.

 

 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Livsstil

image3

Lokal bager blev rørt af dronningens appel: Nu bager han kage til 1.500 børn

Copenhagen Suborbitals

60 år siden første mand i rummet: Sådan vil københavnske amatører følge efter

20190829-200828-L-1920x1277we

DHL Stafetten vender tilbage og kan fejre 40-års jubilæum i København

UDS Zero Waste

Døgg smider sjældent noget i skraldespanden - sådan gør hun

København

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere