Velbekomme: Insekter hitter i madlavningen

Søndagsmagasinet jager i denne uge regionens insekter - altså de spiselige af slagsen - og smager på sagerne.

En omelet med larver eller en helstegt fårekylling? Noget der sætter mundvandet i gang?

Det er det åbenbart hos mange mennesker og især i hovedstaden.

I denne uge følger Søndagsmagasinet tre forskellige initiativer, der alle har fokus på insekter i madlavningen.

Blandt andet en kok, der laver Danmarks første kogebog med insekter. Så besøger vi også landets første fårekyllingefarm i en kælder i Københavns nordvestkvarter og endelig laver vi mad sammen med en insekt-madblogger.

Se en appetitvækkende teaser i videoen neden under og se hele udsendelsen kl. 19.30 på søndag.

 

 






_

_


Mest læst i dag

Se flere

Livsstil

Klummetegning fly

Er ferien vigtigere end jeres nye baby?

Ilse Jacobsen

Gummistøvle-dronningen Ilse Jacobsen er død

Vaskemaskine

Hvad sparer man egentlig ved at vaske, når strømmen er billigst?

Daniel og familien på båd

For fem år siden tog Daniel og familien en stor beslutning: ”En helt anden slags frihed”


København


Forsiden lige nu

Se flere