Vandhunde nytårshoppede på Bryggen: "Man føler, man lever"

Flere end 1000 mennesker deltog i nytårshop på Bryggen.

00:23

- Det var koldt, ment sjovt... Men koldt!

Sådan opsummerer Louise Mogensen følelsen af at hoppe i vandet i København nytårsaftensdag. Louise var en af over 1000 vandhunde, der lørdag deltog i Vinterbad Bryggens 'nytårshop'.

Man føler, man lever, når man hopper ned i vandet, og særligt når man kommer op igen, og det prikker i hele kroppen. 

Julie Kongsbak, Vinterbad Bryggen

Begivenheden fandt sted klokken 12, og både foreningens medlemmer og gæster, der bare ville give sig selv en udfordring på årets sidste dag, var velkomne. 

- Det fungerede super godt. Der var rigtig, rigtig mange glade mennesker, der hoppede ind i det nye år, siger Julie Kongsbak, der er bestyrelsesmedlem i Vinterbad Bryggen. 

Ifølge Julie Kongsbak er det femte år i træk, at Vinterbad Bryggen tager forspring på det nye år med et nytårshop - og flere mødte op i udklædning.   

- Vi er super glade for traditionen. Det er en fed start på det nye år at få lov til at glæde så mange potentielle nye vinterbadere, siger hun. 

Der er 2500 medlemmer af Vinterbad Bryggen, og hvis man gik glip af dagens hop, men gerne vil prøve det kolde gys, er der gæstebadedag søndag den 8. januar fra klokken 13-16.

Men hvor bør man egentlig hoppe i vandet på denne årstid? Julie Kongsbak er ikke i tvivl:  

- Man føler, man lever, når man hopper ned i vandet, og særligt når man kommer op igen, og det prikker i hele kroppen. Det er velvære og selvforkælelse. 

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik

Kulturkalenderen

Hvad sker der i Lorryland i dag?