To værter - og en lille i maven - på stor valgaften

TV 2 Lorry-vært får sit foreløbige højdepunkt som vært dagen inden, hun går på barsel. Nadia Filt er gravid og glæder sig til valgaftenen.

Når TV 2 Lorry den 21. november blænder op for sin hidtil største dækning af en kommunalvalgsaften, så bliver det med to – ja næsten tre - værter på skærmen.

For den ene af valgværterne, Nadia Filt, vil på det tidspunkt være gravid i ottende måned. Nadia er vært sammen med Marco Houlind. De skal lede seerne igennem en valgaften, der dækker valget i de 34 kommuner og to regioner, som TV 2 Lorrys sendeområde rummer.

- Jeg kunne ikke sige nej til så spændende en opgave, selv om jeg på det tidspunkt vil være langt henne, for jeg glæder mig utrolig meget til, vi ruller vores store valgudsendelse ud for seerne, fortæller Nadia Filt.

Været i gang længe

Allerede dagen efter valget går Nadia Filt på en velfortjent barselsorlov.

Den knap fem timer lange valgudsendelse bliver hendes største opgave på tv-stationen, siden hendes ansættelse i december 2016.

- På TV 2 Lorry har vi været i gang med forberedelserne længe. Vi dækker valget på nettet og med lokale valgdebatter i alle vores kommuner. Og for mig bliver kronen på værket naturligvis selve valgaftenen, hvor vi sender fra hele regionen på det, der jo er demokratiets store, lokale festdag, siger hun. 

Bliver ikke større

Hendes medvært er Marco Houlind, der før har stået i front på stationens dækning af en kommunalvalgsaften - også han glæder sig.

- Jeg er allerede i fuld gang med forberedelserne til den store dag – den 21. november. I første omgang skal jeg stå i spidsen for en lang række valgdebatter ude i kommunerne. Og derefter går slutspurten ind på at levere en rigtig god valgaftensdækning til vores seere. Det bliver ikke meget større som regional journalist, siger Marco Houlind.

Frem mod 21. november har TV 2 Lorry valgdebatter i alle 34 kommuner og to regioner i sendeområdet. Alle kommunerne har deres egen side, hvor du kan finde alt, du har behov for at vide om kommunalvalget.

Find din kommune her. 

FIND ALT OM DIN KOMMUNE

FAKTABOX: SÅDAN DÆKKER TV 2 LORRY VALGET