Ustoppelige Astralis napper endnu en titel og milliongevinst

Det københavnske Counter Strike-hold vandt natten til mandag en stor e-sportsturnering i Atlanta, der sikrer dem endnu en millionstor pengepræmie.

E-sportsholdet Astralis vinder endnu en stor turnering med en gigantisk pengepræmie. Her et foto fra en af holdets triumfer tidligere på året. Foto: Dreamhack Masters

3,2 millioner kroner.

Så mange kan de fem computerspillere fra Astralis stikke i lommerne efter endnu en sejr i en stor, international Conter Strike-turnering.

Natten til mandag kunne de fem spillere tilføje endnu en stor titel til deres i forvejen bugnende samling.

Med en sejr i turneringen ELeague CS:GO Premier 2018 i Atlanta i USA på 2-0 i finalen over modstanderne fra Team Liquid, kan Astralis juble over ikke blot at lægge alen til sin placering som nummer 1 på verdensranglisten, men også over den klækkelige præmiesum på 500.000 dollars, hvilket svarer til 3,2 millioner kroner.

Læs også Astralis tager stor turneringssejr og vinder halvanden million

Ifølge B.T. bringer sejren nu holdet op på fire turneringssejre ud af de seneste fem større turneringer.

Den gode stime har ifølge avisen indbragt holdet hele 1,1 millioner dollars i præmiepenge, hvilket svarer til omkring 7 millioner kroner. 

Astralis blev dannet i 2016 og har base i København. Holdet består af spillerne Nicolai Reedtz, Emil Reif, Peter Rothmann, Andreas Højsleth, Lukas Rossander og træneren Danny Sørensen.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik