USAs udenrigsminister på Tivoli-tur

Enormt sikkerhedsopbud, da den amerikanske udenrigsminister gæstede forlystelseshaven

00:22

USAs udenrigsminister John Kerry besøgte torsdag aften Tivoli.

USAs udenrigsminister John Kerry besøgte her til aften Tivoli sammen med udenrigsminister Kristian Jensen

1 af 2

Lyden af svirrende helikoptere og overvågningsfly har præget en stor del af det indre København i dag, og politi og sikkerhedsfolk har massivt sat præg på byen. Den amerikanske udenrigsminister John Kerry er i København, og her til aften besøgte han Tivoli sammen med sin danske kollega, Kristian Jensen.

Kerry landede i Københavns lufthavn sidst på eftermiddagen, hvor Kristian Jensen tog imod ham. Herfra gik turen til statsministeriet, hvor statsminister Lars Løkke Rasmussen tog imod og holdt et kort møde med den magtfulde amerikanske gæst.

I morgen skal Kerry mødes med Dronning Margrethe - men ud over de officielle pligter og besøg, ja så blev der altså tid til en hyggelig tur i Københavns gamle forlystelseshave, hvor direktør Lars Liebst tog imod.

Du kan se video fra udenrigsministerens besøg i videoen over artiklen.

Tidligere i dag var der bombefrygt nær Tivoli, da der stod en uidentificeret kuffert på fortorvet. Et større område blev evakueret, og bomberobotten Rullemarie sat ind. Læs historien om evakueringen af Tivoli  her.

Kufferten viste sig dog at være harmløs.

John Kerry forlader Danmark i løbet af fredagen, hvor han flyver til Grønland sammen med udenrigsminister Kristian Jensen.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik